Szűrés az összes termékekből

Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott kor
0 éves kortól - 1 éves kortól
Ár
2 590 Ft - 7 101 Ft

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék webáruház házhozszállítás

Djeco játék házhozszállítás

Djeco vélemények

Djeco vélemények

Djeco játék webáruház Facebook

Djeco TOP termékek

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Karácsonyi ajándék ötletek kisbabáknak

Karácsonyi ajándék ötletek a legkisebbek számára

Az ünnepi vásárlás a kicsik számára mindig szórakoztató, de a baba első karácsonyi ajándékainak igazán különlegeseknek kell lenniük. Ha valami igazán egyedi, igényes játékot keresel a család legkisebb tagjának, nézz szét a Djeco kisbabáknak szánt termékei között.

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek kisbabáknak

A Djeco által tervezett bébijátékokat minimalista dizájnjuk emeli ki a tömegtermékek közül. Ízléses, minőségi, tartós játékok a kíváncsi csecsemők számára. Alább találhatók a legszuperebb karácsonyi ajándék ötletek kisbabáknak, hogy emlékezetes legyen első karácsonyuk.

Csörgők és rágókák

A fogzás időszakában a csecsemők mindent a szájukba vesznek, hogy masszírozzák ínyüket, csökkentsék a folyamattal járó fájdalmat. A Djeco rágókái fából és szilikonból készülnek, és maximálisan biztonságosak a babák számára. Egy ilyen játék hasznos és kedves karácsonya ajándék kisbabáknak.

A babák tapasztalati úton tanulják meg, hogy tetteiknek következményei vannak. Mégha csak olyan apróságokról is van szó, hogy bizonyos tárgyak zajt csapnak, ha valamit csinálnak velük, mondjuk megrázzák őket. Ezért szeretik annyira a csörgő játékokat. A Djeco csörgőis fából és műanyagból készülnek, egyedi dizájn jellemzi őket.

Az itt felsoroltakon túl még sok szuper játékkal várunk.

Meríts ihletet az ajándékozáshoz a karácsonyi ajándék ötletek kisbabáknak, 1 éveseknek, 2-3 éveseknek, óvodásoknak és iskolásoknak kategóriáinkból, ahol összegyűjtöttük neked a legszuperebb játékokat!

Tovább