Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Csibe csörgő - Csörgő - Pikikot - Djeco

Csibe csörgő - Csörgő - Pikikot - Djeco

Csibe csörgő - Csörgő - Pikikot - Djeco

Csibe csörgő - Csörgő - Pikikot - Djeco

Fedezd fel a Djeco Csibe csörgőt, amely garantáltan felkelti a legkisebbek érdeklődését! Ez a színpompás és hangos játék tökéletes választás, ha olyan ajándékot keresel, amely nem csak szórakoztat, de fejleszti is a gyermek érzékelését.

A Djeco Csibe csörgő egy aranyos kiscsibét ábrázol, aki gyorsan a babák legjobb barátjává válhat. Nem csak, hogy kellemes hangot ad ki, de színes megjelenésével és kedves dizájnjával is hozzájárul a gyerekek vizuális fejlődéséhez.

A csörgő ideális méretű a kicsik kezébe, így könnyen meg tudják fogni és manipulálni, ami hozzájárul a finommotorikus készségek fejlesztéséhez. Ráadásul a biztonságos anyagoknak köszönhetően teljes nyugalommal adhatod a gyermek kezébe.

Ne hagyd ki ezt a tökéletes ajándékot, amely nem csak szórakoztatja, de fejleszti is a kicsiket! Rendeld meg most a Djeco Csibe csörgőt és nézd meg, ahogy a gyermeked szeme felcsillan, mikor először hallja a csörgő vidám hangját!


A Djeco márka egy olyan játékkészítő cég, amely több mint 60 éve kínál magas minőségű és szórakoztató játékokat a gyermekek számára. A Csibe csörgő egy színpompás és édes kis játék, amely garantáltan felkelti a kicsik érdeklődését. A Csibe csörgő egy aranyos kis játék, amely egy kicsi csibe alakját ábrázolja. A csörgő játék éppen megfelelő méretű, hogy a kis kezek könnyen megfogják és tudják rázni. A játék színes és vidám, ami a gyermekek számára nagyon vonzóvá teszi. A Djeco Csibe csörgője nem csak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a kicsik érzékeit is. A csörgő hangja vonzó és könnyen felismerhető, ami segít a gyermekeknek a hangok azonosításában. A kis kezek és ujjak fejlesztésére is jó hatással van a játék, hiszen az apró ujjaknak meg kell fogniuk és rázniuk a csörgőt. A Csibe csörgő tökéletes választás a kicsik számára, akik szeretnek játszani és felfedezni. A játék ajánlott korosztály 6 hónapos kortól egészen 2 éves korosztályig. A játék egyszerre több gyermekkel is játszható, így a testvérpár vagy az osztálytársak számára is remek választás. Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni a gyermekednek, amely nem csak szórakoztató, hanem fejleszti is a készségeit, akkor a Djeco Csibe csörgője tökéletes választás számodra. A játék egy aranyos és látványos ajándék lehet bármilyen alkalomra, így biztos lehetsz benne, hogy a kicsik imádni fogják. A játék időtartama pedig csak azon múlik, hogy a gyermeked mennyi ideig szeretne játszani vele! A Djeco Csibe csörgője elnyerte a „Made for Mums” díjat, amely azt jelenti, hogy a legjobb játék a kisgyermekek számára. Ez is bizonyítja, hogy a Djeco egy olyan játékos márka, amely a gyermekek szórakoztatására és fejlesztésére fókuszál.

Ajánlott korosztály :
0 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Érzékelés észlelés, Szemfixáció
Djeco cikkszám :
DJ06462
Méret :
4 x 5 x 8,2 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 220 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (58)
EAN
3070900064621
Cikkszám
66319

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!