Szűrés kategórián belül

Termék státusza

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Amigurumi

Az amigurumi figura kézzel készített játék, amelyet horgolással készítenek. Az amigurumi szó japán eredetű és az „arányos” és a „gurumi” szavakból áll össze. Az aramigurumi figurák általában állatokat vagy rajzfilmfigurákat ábrázolnak.

Az amigurumi figurák elkészítése nem igényel különösebb kézügyességet, de némi türelemre és kitartásra van szükség. A horgolás alapjait könnyen el lehet sajátítani és az interneten rengeteg útmutató található a különböző figurák elkészítéséhez.

 

Tovább

Az elkészült amigurumi figurák nagyon kedvesek és egyediek. Tökéletes ajándék lehetnek gyerekeknek vagy akár felnőtteknek is. A kézzel készített játékok mindig nagyra értékeltek és szeretettel fogadottak.

Az amigurumi figurák elkészítése során a fantázia határtalan. Lehetőség van saját tervezésű figurák elkészítésére is. A horgolás során használt színek és minták változatossága miatt minden figura egyedi és megismételhetetlen.

Összességében az amigurumi figura kézzel készített játék, amely nem csak szórakoztató elfoglaltság, hanem értékes ajándék is lehet. A horgolás alapjait könnyen el lehet sajátítani és az interneten rengeteg útmutató található a különböző figurák elkészítéséhez.

Tovább