Szűrés kategórián belül

Termék státusza

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Amigurumi

Az amigurumi figura kézzel készített játék, amelyet horgolással készítenek. Az amigurumi szó japán eredetű és az „arányos” és a „gurumi” szavakból áll össze. Az aramigurumi figurák általában állatokat vagy rajzfilmfigurákat ábrázolnak.

Az amigurumi figurák elkészítése nem igényel különösebb kézügyességet, de némi türelemre és kitartásra van szükség. A horgolás alapjait könnyen el lehet sajátítani és az interneten rengeteg útmutató található a különböző figurák elkészítéséhez.

 

Tovább

Az elkészült amigurumi figurák nagyon kedvesek és egyediek. Tökéletes ajándék lehetnek gyerekeknek vagy akár felnőtteknek is. A kézzel készített játékok mindig nagyra értékeltek és szeretettel fogadottak.

Az amigurumi figurák elkészítése során a fantázia határtalan. Lehetőség van saját tervezésű figurák elkészítésére is. A horgolás során használt színek és minták változatossága miatt minden figura egyedi és megismételhetetlen.

Összességében az amigurumi figura kézzel készített játék, amely nem csak szórakoztató elfoglaltság, hanem értékes ajándék is lehet. A horgolás alapjait könnyen el lehet sajátítani és az interneten rengeteg útmutató található a különböző figurák elkészítéséhez.

Tovább