Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
4 éves kortól - 10 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
3 959 Ft - 7 960 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Ékszerkészítő szett

A Djeco ékszerkészítő szettjei fantasztikus lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek saját ékszereket készítsenek. Ezek a szettek különféle anyagokat és eszközöket tartalmaznak, amelyekkel a gyerekek saját egyedi ékszereiket alkothatják meg. A Djeco ékszerkészítő szettjei nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásúak is, mivel a gyerekeknek lehetőségük van a kézügyességük, kreativitásuk és ötletességük fejlesztésére.

Tovább

A Djeco ékszerkészítő szettjei különféle témákkal és mintákkal kaphatók, így mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelőt. A szettek többnyire különböző gyöngyöket, medálokat, szalagokat és különféle díszítő elemeket tartalmaznak, amelyekkel a gyerekek egyedi és személyre szabott ékszereket készíthetnek.

Az ékszerkészítés egyszerű és könnyen követhető, így a gyerekeknek csak követniük kell a szettben található útmutatót. A gyerekek saját kezűleg készíthetik el a kívánt ékszereket, így kifejezhetik a saját kreativitásukat és stílusukat.

Az ékszerkészítő szettek lehetnek fantasztikus ajándékok a kislányoknak, akik szeretnek kreatívkodni és saját ékszereket készíteni. Az ékszerek megalkotása olyan érzést ad, hogy az ember egyedi és különleges dolgot alkotott, ami rengeteg örömet szerezhet a gyerekeknek.

Összességében a Djeco ékszerkészítő szettjei nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek kreatív és kézműves tevékenységet végezzenek. Az ékszerkészítő szettek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásúak is, így segítenek a gyerekeknek a kézügyességük, kreativitásuk és ötletességük fejlesztésében. Ha keresel egy fantasztikus és szórakoztató tevékenységet a gyerekek számára, akkor a Djeco ékszerkészítő szettjei garantáltan jó választásnak bizonyulnak.

Tovább