Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
2 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 160 Ft - 15 991 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Klasszikus játékok

Klasszikus játékok az egész családnak!Klasszikus játékok

Ha az oldalunkon található klasszikus játékok kategóriából válogatsz, garantáltan sikerrel jársz! Szerezz be néhányat ezek közül a fantasztikus játékok közül, hogy legyen mihez nyúlni a gyerkőcöknek egy-egy otthon töltött délutánon! Itt olyan játékokat találsz, amelyek mindegyike minőségi anyagokból készült, időtálló darabjai lesznek az otthoni játékgyűjteménynek! A játékok megtervezésénél a szórakoztatás játssza a legfőbb szerepet, nézd át kínálatunkat a legszuperebb játékokért!

Tovább

  Klasszikus játékok az egész családnak!A legjobb játékok egy helyen!

  Nincs is jobb annál, mint a már jól ismert, szórakoztató játékokkal játszani nap mint nap! Add meg ezt az örömteli élményt gyermekednek, válogass számára az oldalunkon található klasszikus játékok közül! Az együtt töltött időnek, a közös játékélménynek már kisgyermekkorban is lényeges szerepe van, a játéktevékenység bizonyítottan pozitív hatással van a kicsik értelmi és érzelmi fejlődésére! Ha szeretnél többet tudni a közös játék fontosságáról, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz ebben a témában.

  Klasszikus játékok a Djeco-tól!

  Sosem volt még ilyen szuper élmény a megfelelő játékok kiválasztása, mint a Djeco fantasztikus játékai között való keresgélés! Ezek a minőségi, időtálló játékok pillanatok alatt gyermeked kedvencei lesznek, szerezd be számára az életkorához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez legjobban illő klasszikus játékokat kínálatunkból! Ha már nagyobb korú gyermeked van, válaszd ki vele együtt a legújabb játékait! Íme néhány népszerű darab az oldalunkon található klasszikus játékok kategóriából:

  Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy megtaláld a legjobb játékokat!

  klasszikus játékok, klasszikus játékok memória, klasszikus játékok dominó, klasszikus játékok társasjáték

  Tovább