Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco

Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco
Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco

Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek - Djeco

Memória fejlesztésére, társasjáték a kicsiknek! Társasjáték 3 az 1-ben, azaz 3 társasjáték a kicsiknek: körjáték, memória játék és egyensúlyozós játék Legyél Te a Ludanimo nyertese!3 az 1-ben, azaz 3 társasjáték a kicsiknek: körjáték, memória játék és egyensúlyozós játék.
Mindegyik más más nehézségi fokkal. A készlet sokoldalúságának köszönhető, hogy az elemek kitűnően illeszkednek különböző szerepjátékokhoz, vagy remek építőkockák lehetnek.

DJECO: Ludanimo - 3 társasjáték a kicsiknek

3 társasjáték a kicsiknek: Körjáték, memória játék és egyensúlyozás játék

Életkor: 3 év fölött

Játékosok száma: 1-4

A játék tartalma: 1 állatos dobókocka, 1 szín-dobókocka, 15 formadoboz (5 négyzet alapú/kocka, 5 köralapú/henger, 4 db háromszög alapú/hasáb), amely színei az alakzatok tetején vannak jelölve, 6 állatfigura.

Játék 1: -Állat sétáltatás-

Tartozékok: 15 formadoboz, 1 állatfigura játékosonként, 1 szín-dobókocka.

A játék előkészülete: A 15 formadobozt helyezzük kör alakban színsor szerint rendezve: piros, zöld és kék. Az első elem legyen a kocka a piros körrel a közepén. Az állatokat helyezzük rá erre a kockára, amin a piros kör van.

A játék menete: A gyerekek sorban következve dobnak. Az állataik haladnak előre a következő dobozra aszerint, hogy milyen színt dobnak.

- Ha egy állatfigura olyan dobozra ér, amelyik már foglalt, akkor a már ott lévő állat mellé kell állnia. Ha emiatt leesne már a többi állat, akkor, a legutoljára érkező állatfigurának vissza kell mennie egy olyan dobozra, amelyen az a szín van, amit dobott. A többi állat ott marad ahol volt.

Amikor a játékosok közel érnek a kör végéhez figyelni kell, mert pontosan az utolsó dobozra kell megérkezni, vagyis az utolsó dobás színének meg kell egyeznie az utolsó doboz színével, máskülönben vissza kell lépnie a játékosnak az olyan színű dobozra, amit dobott.

Ki nyer? Az a játékos, aki először ér az utolsó kockára.

Játék 2: -Csattanás, puffanás, robaj – szegény állatok!-

Tartozékok: 15 formadoboz, 6 állatfigura

A játék előkészülete: A formadobozokat és állatokat a játékosok elé kell helyezni karnyújtásnyira.

A nagy kockát a játéktér közepére kell helyezni.

1) változat: A játékosok sorban választanak egy dobozt vagy állatfigurát és a másikra teszik azokat. A játékos, aki miatt ledől a torony, az veszít.

2) változat: 1 “szín “ és 1 “állatos” dobókockával.

A gyerekek a 2 kockával dobnak sorban. A dobókockák meghatározzák, hogy melyik dobozt, vagy állatot kell az építményre helyezni a gyereknek. Amikor a játékos soron következik, választhat egy dobozt, vagy egy állatot a kockadobása szerint. Ha a játék vége felé nincs olyan doboz vagy állat, amit dobott a játékos a 2 kockával, akkor a következő játékos dob.

A dobozokat és az állatokat egymásra, vagy egymásba kell helyezni, hogy egy építményt képezzenek.

A játékos, aki miatt leomlik a torony, veszít.

Játék 3: -Rejtőzés és keresés-

Tartozékok: 6 nagy formadoboz (3 kocka és 3 henger), 1 állatos dobókocka, 6 állatfigura

A játék előkészülete: A 6 dobozt helyezzük a játék középpontjába. A felnőtt elrejti a 6 állatfigurát találomra a 6 doboz alá.

A játék menete: Az első gyerek dob a dobókockával, és megpróbálja megtalálni azt az állatfigurát, amit dobott úgy, hogy felfordít egy kiválasztott dobozt. Ha megtalálja az állatfigurát, akkor azt megnyerte és maga elé helyezi.

Ha nem találja meg a keresett állatfigurát vagy üres dobozt forgat, akkor a következő játékos dobhat. És így tovább...

Speciális eset: Ha olyan állatot dobnak, amit már megtaláltak, akkor is a következő játékos dobhat.

Ki nyer? Az a játékos, aki a legtöbb állatot találja meg.

Inspiratív formakészletének köszönhetően, sok más módon is felhasználhatóak a Ludamino elemei (Pl. építkezős-, szerepjáték… a többit bízzuk a gyermekek fantáziájára).

Jó játékot kívánunk!


Bővebben
Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Szem-kéz-koordináció, Szókincs, Korai fejlesztés
Djeco cikkszám :
DJ08420
Méret :
30 x 28 x 10 cm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

15 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft

Részletek

A Ludanimo egy fantasztikus 3 az 1-ben társasjáték a kicsiknek, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti a memóriát és az egyensúlyozást is. A játék tartalmaz egy állatos dobókockát, egy szín-dobókockát, 15 formadobozt (5 négyzet alapú/kocka, 5 köralapú/henger, 4 db háromszög alapú/hasáb), amely színei az alakzatok tetején vannak jelölve, 6 állatfigurát. A játék 3 játékos számára alkalmas, és 3 éves kortól ajánlott. A játékidőtől függően változik, de általában 15-30 perc.

Az első játék az "Állat sétáltatás", amelyet a formadobozok körében játszanak. A játékosok dobókockával dobva haladnak előre az állatfiguráikkal, és ha az adott színű dobozra érnek, akkor oda kell tenniük az állatot. Ha egy állatfigura olyan dobozra ér, amely már foglalt, akkor az már ott lévő állat mellé kell állnia. Az a játékos nyer, aki először ér az utolsó kockára.

A második játék a "Csattanás, puffanás, robaj – szegény állatok!" A gyerekek egymásra helyezik a dobozokat és az állatfigurákat, hogy egy magas építményt képezzenek. A játékos, aki miatt ledől a torony, az veszít.

A harmadik játék a "Rejtőzés és Keresés", amelyben a gyerekeknek elrejtik az állatfigurákat a dobozok alá, majd a dobókockával dobva megpróbálják megtalálni az adott állatot. A játékos, aki a legtöbb állatot találja meg, nyer.

A Ludanimo játék nem csak szórakoztató, de a sokoldalúságának köszönhetően az elemek kitűnően illeszkednek különböző szerepjátékokhoz, vagy remek építőkockák lehetnek. A Djeco márka egyébként is híres arról, hogy magasan minőségi játékokat kínál, amelyek tartósak és szépek. A Ludanimo nyerni fogja a gyerekek szívét, és a családi esték elengedhetetlen részévé válik.

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (42)
EAN
3070900084209
Cikkszám
50721

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!