Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 8 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 449 Ft - 21 691 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak

A legszuperebb karácsonyi ajándékok iskolásoknak

Minden gyerek örül, ha ajándékot kap, pláne, ha az valamilyen játék. Ha mi, felnőttek megfelelően választunk számára, a szórakozás mellett tanulhat, fejlődhet is. Ezen az oldalon találhatók a legszuperebb karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak. Ha itt böngészel, kifejezetten ennek a korosztálynak való játékokat találsz, így hamarabb rálelhetsz a megfelelő karácsonyi ajándékra.

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak

Minden iskolás várja a karácsonyt, ha másért nem, a téli szünetért. De egészen biztosan foglalkoztatja őket az is, milyen karácsonyi ajándékok várnak rájuk a fa alatt. Iskolás korára a legtöbb gyereknek kialakul az érdeklődési köre, az, hogy milyen játékokkal szeret inkább játszani. Ebben a válogatásban találhatók a legszuperebb karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak, ahonnan te is válogathatsz. 

Kártyajátékok, társasok

Az iskolás korú gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy bonyolultabb kártya- és társasjátékokkal játsszanak. Ezek a játékok sokszor felnőttek számára is izgalmasak lehetnek. 

Kirakók

Itt az ideje kipróbálnod nagyobb kihívást jelentő, több darabos kirakókat! Szuper karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak!

Kreatív szettek

Próbáld kia Djeco különleges kreatív szettjeit, melyek a legújszerűbb alkotástechnikákkal ismertetnek meg!

Reméljük, karácsonyi ajándék ötletek iskolásoknak válogatásunk megihletett és megtalálod a legszuperebb ajándékokat!

Tovább