Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tiarák - Elekronikai képalkotás Leddel - Tiaras - Djeco

Tiarák - Elekronikai képalkotás Leddel - Tiaras - Djeco
Tiarák - Elekronikai képalkotás Leddel - Tiaras - Djeco
Tiarák - Elekronikai képalkotás Leddel - Tiaras - Djeco
Tiarák - Elekronikai képalkotás Leddel - Tiaras - Djeco

Tiarák - Elekronikai képalkotás Leddel - Tiaras - Djeco

Ismerkedj a technológiával, alkoss csodás, interaktív képeket! Ismerd meg az elektronika alapjait és készíts lélegzetelállító képeket! Ha megfelelően kötötted össze a szalagokat, és behelyezted a gombelemet az áramkörbe, a kis ledizzók felgyulladnak.

A Djeco Tiarák játék egy fantasztikus lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy megismerkedjenek az elektronika alapjaival és készítsenek interaktív, LED-es képeket. A játék lényege, hogy a gyerekeknek össze kell kötniük a szalagokat az áramkörben és behelyezni a gombelemet, így a kis LED-ek felgyulladnak, és lenyűgöző képeket hozhatnak létre.

A játék célja az, hogy a gyerekek kreativitását, gondolkodásmódját és képzelőerejét fejlessze, miközben megismerteti őket az elektronika és az áramkörök világával. A játék segítségével a gyerekek könnyedén elsajátíthatják az alapvető elektronikai ismereteket, és megérthetik, hogyan működnek az áramkörök.

A játék ajánlott életkora 8 éves kortól, és akár egyedül, akár barátaikkal együtt játszhatnak vele, így akár egy családi program is lehet belőle. A játékidő nem meghatározott, hiszen a gyerekek saját tempójukban dolgozhatnak, és a játék végén létrehozott képekkel akár hosszú ideig büszkélkedhetnek.

A Djeco Tiarák játék számos díjat nyert már el a kreativitás és az oktatás területén egyaránt, így garantáltan egy minőségi és fejlesztő játékról van szó. A Djeco márka pedig híres arról, hogy kiváló minőségű és kreatív játékokat kínál a gyerekeknek.

Ha szeretnéd, hogy a gyerekek fejleszthessék a kreativitásukat és megismerni az elektronika alapjait, akkor a Djeco Tiarák játék tökéletes választás számodra. Ráadásul a játék könnyen használható és érthető, így a gyerekek bátran foglalkozhatnak vele otthon vagy az iskolában. Ne habozz, vásárold meg még ma a Djeco Tiarák játékot, és segíts a gyerekeknek felfedezni az elektronika izgalmas világát!


Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Design By
Fejlesztési területek :
Finommotorika fejlesztése, Képzelet
Djeco cikkszám :
DJ09312
Méret :
3,7 x 29,7 x 22,1 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 190 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (17)
EAN
3070900093126
Cikkszám
66327

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!