Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
1 éves kortól - 2 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
1 530 Ft - 31 101 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Karácsonyi ötletek 1 éveseknek

A legszuperebb karácsonyi ajándék ötletek 1 éveseknek

Minden gyerek örül, ha ajándékot kap, pláne, ha az valamilyen játék. Ha mi, felnőttek megfelelően választunk számára, a szórakozás mellett tanulhat, fejlődhet is. Ezen az oldalon találhatók a legszuperebb karácsonyi ajándék ötletek 1 éveseknek. Ha itt böngészel, kifejezetten ennek a korosztálynak való játékokat találsz, így hamarabb rálelhetsz a megfelelő karácsonyi ajándékra.

 

Tovább

Karácsonyi ajándék ötletek 1 éveseknek

Az egyévesek még nem igazán tudják, mit jelent a karácsony, viszont már nagyon tudnak örülni annak, ha ajándékot kapnak. Bár általában mindennek örülnek, azért nem árt meggondolni, milyen ajándékot adunk nekik. Ezen az oldalon összegyűjtöttük neked a legjobb karácsonyi ajándék ötleteket 1 éveseknek. Ha ezek közül választasz, biztosan nem nyúlsz mellé!

Építő játékok

Az egyévesek szeretnek pakolászni, ezért kifejezetten jó karácsonyi ajándék számukra egy kedves építőjáték.

Formabeillesztők, kirakók

Ebben a korban a gyerekek elkezdenek ismerkedni a formákkal, alakzatokkal. Formabeillesztőkkel és kezdetleges kirakókkal játszva finommotoros készségeik is fejlődnek.

Válogass a gekkotoys-on, böngészd át karácsonyi ajándék ötletek 1 éveseknek válogatásunkat! Rendelj otthonod kényelméből!

Tovább