Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kreatív játékok

A legszuperebb kreatív játékok, kreatívszettek a Djeco-tól

A Djeco kreatívszettjei a legkülönbözőbb alkotástechnikákkal ismertetik meg a gyerekeket. A legyegyedibb homokképkészítők, karctechnika szettek és mozaikkészítők várnak a kreatív játékok között! Ha szeretsz alkotni, személyreszabott ajándékokkal meglepni szeretteidet vagy csak csiszolnád kézügyességedet, a legjobb helyen jársz. A kreativitás az egyik leghasznosabb készség, így mindenképpen jól döntünk, ha olyan játékot választunk, ami nem szab határt képzeletünknek, s fejleszti ezt a képességünket. A Djeco márka kreatív játékai páratlan, csodaszép illusztrációikkal mindenki kedvencei lesznek!

Tovább
Finommotorika fejlesztése
Gondolkodási műveletek
Szem-kéz-koordináció
Szűrés törlése

Kreatív játékok - Djeco játék

A legjobb kreatív játékok egy helyen

A kreatívitás fejlesztésére egyedi játékainkkal szeretnénk segíteni, legyen az beltéri, szabadtéri, utazó, egyéni vagy családi játék. Éljünk a játékok adta lehetőségekkel, fejlődjünk mókázás közben kreatív játékokkal! 

Képkészítő kreatív játékok

A Djeco képkészítői a legkülönfélébb alkotástechnikákkal ismertetnek meg. Mozaikkészítők, karctechnika készletek, csillámporos képalkotás, montázsolás és minden, amit el tudsz képzelni. 

Öltöztetős játékok

A Djeco öltöztetős kreatív játékainál csak a képzeleted szabhat határt az alkotásnak. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálunk szuper élményt nyújtó játékokat.

Gyurma

Nem sok kreatívabb játék van a gyurmánál. Hatalmas képzelőerő szükséges hozzá, hogy le tudjuk magunkat kötni vele, de szerencsére a legtöbb gyerek rendelkezik ezzel a készséggel. Szeretik nyomkodni, formázni a különleges anyagot, melynek nagyon sok változata megtalálható nálunk:

Nézz szét webáruházunkban és válogass a legszuperebb kreatív játékok közül! Itt biztosan találsz kedvedre valót!

kreatív játék, kreatív játékok, kreatív játék lányoknak, kreatív játékok lányoknak, kreatív játékok gyerekeknek otthon, kreatív játékok lányoknak 10 éves kortól

A Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriája tele van fantasztikus játékokkal, amelyek segítenek a gyerekeknek kifejezni kreativitásukat, fejleszteni készségeiket és javítani a szem-kéz koordinációjukat. A kreatív játékok nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék képességeiket és kifejezzék önmagukat, miközben szórakoznak és jól érzik magukat.

A Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriájában számos lehetőség közül választhatsz. Az agyagozó készletek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy különböző figurákat és formákat készítsenek saját kezükkel. Ezek a készletek fejlesztik a finommotorikus képességeket, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást.

A festőkészletek és a rajzkészletek olyan kreatív játékok, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kifejezzék önmagukat a művészet által. A festés és rajzolás nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek kreativitásukat és önkifejezési képességeiket fejlesszék.

A kreatív játékok kategóriájában számos lehetőség közül választhatsz, ha a gyerekeidnek szeretnél olyan játékokat vásárolni, amelyek fejlesztik a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet. Az ilyen típusú játékok között találhatók a puzzle-k, a társasjátékok, az építőkészletek és az összerakható modellek, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gondolkodási készségeket is.

A Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriájában megtalálhatók olyan játékok is, amelyek segítenek a gyermekeknek megérteni és felfedezni a természetet. Ilyen játékok például a kerti játékok, a mikroszkópok, a teleszkópok és a kísérletező készletek.

Összességében a Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriája tökéletes hely a gyerekeknek, akik szeretnék kifejezni kreativitásukat és fejleszteni készségeiket.

Tovább