Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kreatív játékok

A legszuperebb kreatív játékok, kreatívszettek a Djeco-tól

A Djeco kreatívszettjei a legkülönbözőbb alkotástechnikákkal ismertetik meg a gyerekeket. A legyegyedibb homokképkészítők, karctechnika szettek és mozaikkészítők várnak a kreatív játékok között! Ha szeretsz alkotni, személyreszabott ajándékokkal meglepni szeretteidet vagy csak csiszolnád kézügyességedet, a legjobb helyen jársz. A kreativitás az egyik leghasznosabb készség, így mindenképpen jól döntünk, ha olyan játékot választunk, ami nem szab határt képzeletünknek, s fejleszti ezt a képességünket. A Djeco márka kreatív játékai páratlan, csodaszép illusztrációikkal mindenki kedvencei lesznek!

Tovább
Finommotorika fejlesztése
Gondolkodási műveletek
Szem-kéz-koordináció
Szűrés törlése

Kreatív játékok - Djeco játék

A legjobb kreatív játékok egy helyen

A kreatívitás fejlesztésére egyedi játékainkkal szeretnénk segíteni, legyen az beltéri, szabadtéri, utazó, egyéni vagy családi játék. Éljünk a játékok adta lehetőségekkel, fejlődjünk mókázás közben kreatív játékokkal! 

Képkészítő kreatív játékok

A Djeco képkészítői a legkülönfélébb alkotástechnikákkal ismertetnek meg. Mozaikkészítők, karctechnika készletek, csillámporos képalkotás, montázsolás és minden, amit el tudsz képzelni. 

Öltöztetős játékok

A Djeco öltöztetős kreatív játékainál csak a képzeleted szabhat határt az alkotásnak. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínálunk szuper élményt nyújtó játékokat.

Gyurma

Nem sok kreatívabb játék van a gyurmánál. Hatalmas képzelőerő szükséges hozzá, hogy le tudjuk magunkat kötni vele, de szerencsére a legtöbb gyerek rendelkezik ezzel a készséggel. Szeretik nyomkodni, formázni a különleges anyagot, melynek nagyon sok változata megtalálható nálunk:

Nézz szét webáruházunkban és válogass a legszuperebb kreatív játékok közül! Itt biztosan találsz kedvedre valót!

kreatív játék, kreatív játékok, kreatív játék lányoknak, kreatív játékok lányoknak, kreatív játékok gyerekeknek otthon, kreatív játékok lányoknak 10 éves kortól

A Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriája tele van fantasztikus játékokkal, amelyek segítenek a gyerekeknek kifejezni kreativitásukat, fejleszteni készségeiket és javítani a szem-kéz koordinációjukat. A kreatív játékok nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek fejlesszék képességeiket és kifejezzék önmagukat, miközben szórakoznak és jól érzik magukat.

A Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriájában számos lehetőség közül választhatsz. Az agyagozó készletek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy különböző figurákat és formákat készítsenek saját kezükkel. Ezek a készletek fejlesztik a finommotorikus képességeket, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást.

A festőkészletek és a rajzkészletek olyan kreatív játékok, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy kifejezzék önmagukat a művészet által. A festés és rajzolás nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek kreativitásukat és önkifejezési képességeiket fejlesszék.

A kreatív játékok kategóriájában számos lehetőség közül választhatsz, ha a gyerekeidnek szeretnél olyan játékokat vásárolni, amelyek fejlesztik a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet. Az ilyen típusú játékok között találhatók a puzzle-k, a társasjátékok, az építőkészletek és az összerakható modellek, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gondolkodási készségeket is.

A Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriájában megtalálhatók olyan játékok is, amelyek segítenek a gyermekeknek megérteni és felfedezni a természetet. Ilyen játékok például a kerti játékok, a mikroszkópok, a teleszkópok és a kísérletező készletek.

Összességében a Gekkotoys.hu kreatív játékok kategóriája tökéletes hely a gyerekeknek, akik szeretnék kifejezni kreativitásukat és fejleszteni készségeiket.

Tovább