Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kaptár logika - Logikai játék - Bee Logic - Djeco

Bari logika haladóknak - Logikai játék - Bee Logic - Djeco
Bari logika haladóknak - Logikai játék - Bee Logic - Djeco
Bari logika haladóknak - Logikai játék - Bee Logic - Djeco
Bari logika haladóknak - Logikai játék - Bee Logic - Djeco

Kaptár logika - Logikai játék - Bee Logic - Djeco

Kaptár logika - Logikai játék - Djeco

Rövid leírás

Taktikázz és népesítsd be a kaptárat méhekkel! A Kaptár logika egy különleges, faelemekből álló logikai játék, amelyet a Djeco csapata alkotott meg. A játék célja, hogy a méhecskéket ábrázoló tíz különböző faelemet ügyesen illeszd össze úgy, hogy azok a kaptár körvonalain belül maradjanak.

Fejlesztési lehetőségek

Ez a játék nem csak szórakozás, hanem egyben fejlesztő tevékenység is. A dobozban található 30 különböző feladvány, amelyek különböző nehézségi szinteken dolgoznak, segítenek a logikai gondolkodás, térérzékelés és a problémamegoldó képesség fejlesztésében.

Miért a Kaptár logika?

  • Tökéletes eszköz a logikai és taktikai képességek fejlesztéséhez.
  • A térérzékelés és a problémamegoldás készségeinek javításában is segít.
  • Kiváló minőségű, környezetbarát faanyagokból készült.
  • Remek szórakozás minden korosztálynak.

Vásárlási információ

Ne hagyj ki egy remek lehetőséget sem a szórakozásra és a tanulásra! A Kaptár logika tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akik szeretik a kihívásokat és a logikai játékokat. Rendeld meg most, és tedd próbára a logikai képességeidet azonnal!


A Djeco Kaptár logika játék egy remek kihívást jelentő logikai játék, amelyben a játékosoknak taktikázniuk kell és bölcsen elhelyezni a méhecskéket ábrázoló tíz faelemet úgy, hogy a kaptár körvonalain belül maradjanak. A játékon 1-2 játékos egyaránt játszhatnak, és ajánlott korosztálya 7 éves kortól. A játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választunk, de általában 10-30 perc között mozog. A Kaptár logika játék egy igazán érdekes és szórakoztató játék, amelyet a Djeco márka tervezett és fejlesztett ki. A játékra vonatkozóan számos elismerést kapott, többek között az Oppenheim Toy Portfolio Platinum Award és a Parents' Choice Gold Award díjat is elnyerte. Ez a játék azoknak a gyerekeknek készült, akik szeretik a logikai feladványokat és a kihívásokat. A Djeco Kaptár logika játékban a játékosoknak ki kell használniuk az összes faelemet, hogy a méhek biztonságosan bejuthassanak a kaptárba. Azonban nem elég csak a méheket bejuttatni, a játékosnak oda kell figyelnie arra is, hogy az összes faelem a kaptár körvonalain belül legyen. A játékosoknak összesen 30 különböző nehézségi szintű feladvánnyal kell megbirkózniuk, amelyek az első lépésektől egészen a legnehezebb megoldásokig terjednek. A Djeco Kaptár logika játék egy olyan játék, amely nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is élvezetes kihívást nyújt. A játék fejleszti a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességet, miközben szórakoztató és izgalmas kikapcsolódást nyújt. Ha szeretnél egy játékot, amely garantáltan leköti a gyerekeket, és amely egyszerre fejleszti a képességeiket, akkor a Djeco Kaptár logika játék a tökéletes választás!

Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Gondolkodási műveletek, Figyelem, Kudarc tűrés
Djeco cikkszám :
DJ08548
Méret :
4 x 21,4 x 21,3 cm
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (11)
EAN
3070900085480
Cikkszám
66321

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!