Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Gorilla kártyajáték - Djeco

Gorilla kártyajáték  - Djeco
Gorilla kártyajáték  - Djeco
Gorilla kártyajáték  - Djeco
Gorilla kártyajáték  - Djeco

Gorilla kártyajáték - Djeco

A kártyajátékok nagyon hasznosak a legkissebbek számára is. Fejleszti a figyelmet, emlékező képességet. A legszebb illusztrált kártyajátékok a Djeco-tól, az egész család számára. Tanuljuk meg közösen a szabályokat, majd játszunk felhőtlenül egymással vagy egymás ellen. Hívd játszani a nagyit! Vidám gyorsasági kártyajáték.
Jó megfigyelőképességre és gyors reakcióra van szükséged.

Djeco: Gorilla

Ajánlott életkor: 5-99

Játékosok száma: 3-5 fő

A játék tatalma: 45 kártya (40 állatos, 1 joker, 4 gorilla kártyalap)

A játék célja: megszabadulni a lapjaidtól


A játék előkészülete: az osztó osszon minden játékosnak 6 lapot, a többi lap egy pakliban marad.

Játékszabály: a legfiatalabb játékos lerak egy „állatos” kártyát az asztal (játéktér) közepére.

Pl: tigris + piros busz

A következő játékos feladata, hogy vagy állatfajtában, vagy a kártyán látható busz színében azonos lapot rakjon rá.

Pl: az asztalra rakott tigris+piros buszra lehet rakni – krokodil+piros busz, vagy tigris+kék busz kombinációt. Ha a játékos nem tud a lapjai közül a feltételnek megfelelően rakni, úgy húz egy kártyát a központi pakliból.

Aztán a következő játékos jön, a fenti szabályok szerint. Ha ő sem tud rakni, akkor neki is a központi pakliból kell lapot húznia. Ha egy játékos a neki megfelelő lapot húzza, azonnal, még abban a körben lerakhatja.Speciális kártyák:

1 joker: ez a kártya bármikor lerakható a játék alatt – kivéve az utolsó kört; azaz amikor a játékosnál már csak egy lap maradt. A következő játékos bármilyen állatkártyát vagy színkártyát tehet a jokerre, de tehet „gorilla” lapot is.

4 párduc kártya: minden játékosnak (a lapot letevő játékos kivételével) húznia kell plusz egy lapot. A következő játékos újból tehet „párduc” kártyát.

4 majom kártya: a következő játékos kimarad egy körből

4 elefánt kártya: a játék iránya megváltozik (ha „B” játékos rakott elefánt-lapot, akkor újból „A” játékos következik)

4 gorilla kártya: ezeket a kártyákat állatos kártyákra lehet tenni, ha a busz színe megegyezik a lerakott lapéval, de rá lehet tenni a jokerre is.

(Pl: gorilla+sárga busz kártya rakható a zebra+sárga busz lapra). Amint egy gorilla kártyát leraktak, minden játékosnak (a kártyát lerakó kivételével) a gorilla lapra kell csapnia. Az utolsó (leglassúbb) játékosnak 3 büntetőkártyát kell húznia a központi pakliból, és ő kezdi a kört az általa választott állatos kártyával. (de nem kezdhet gorilla, vagy joker lappal)

Ha már nincs több lap a központi pakliban, akkor a játékosok által már lerakott kártyákat az utolsó (legfelső) kivételével meg kell keverni és le kell fordítani – ez fogja képezni a központi paklit.

A játék vége: Ha egy játékosnak már csak egy lap van a kezében, „gorillát” kell bemondania és folytatódik a játék. Ha ezt elfelejti és a többi játékos észreveszi, akkor büntetőkártyát kell húznia és a játék tovább folytatódik. Ha senki sem veszi észre – a játék folytatódik (előnyhöz juttatva az egy lappal rendelkező játékost). A játékot az nyeri, aki először szabadul meg a kártyáitól.


Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
15 – 20 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Figyelem, Gondolkodási műveletek, Érzékelés észlelés
Djeco cikkszám :
DJ05123
Méret :
2,9 x 8,6 x 11,7 cm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

3 350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

Részletek

A Djeco Gorilla kártyajáték igazi szórakozást nyújt az egész családnak. Fejleszti a gyerekek figyelmét és emlékezőképességét, miközben vidám perceket szerez a játszóknak. Az ajánlott életkor 5-99 év, így akár nagyszülőkkel és unokákkal is játszható.

A játék alapja, hogy megszabadulj a lapjaidtól. A játékosok száma 3-5 fő, így baráti társaságban is élvezhető. A játékidő változó, ám általában 15-20 percet vesz igénybe. A játék célja, hogy lerakd az összes kártyádat, és minél előbb végezz a többiekkel.

A játék 45 kártyával rendelkezik, amelyek között 40 állatos kártya, 1 joker és 4 gorilla kártyalap található. Az állatos kártyákat úgy kell lerakni, hogy azok az előző kártyára illeszkedjenek, vagy azonos színű buszt ábrázoljanak. Ha nem tudsz lerakni, akkor húzni kell a központi pakliból.

A játék speciális kártyákkal is rendelkezik. A joker bármikor lerakható, de az utolsó körben már nem használható. A párduc kártya minden játékosnak plusz lapot jelent, a majom kártya pedig egy kör kimaradást. Az elefánt kártya megváltoztatja a játék irányát, a gorilla kártya pedig az összes játékost arra kényszeríti, hogy a gorilla lapra csapjon.

A Djeco Gorilla kártyajáték szépen illusztrált, érdekes és izgalmas játékélményt nyújt az egész családnak. Fejleszti az agyunkat és remek szórakozás lehet egy kis szabadidőben, vagy akár egy baráti összejövetelen. Adj esélyt ennek a fantasztikus játéknak, és garantáltan nem fogod megbánni!

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (25)
EAN
3070900051232
Cikkszám
50185

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek