Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Grimaces - utánozó, kitaláló játék - Djeco

Grimaces - utánozó, kitaláló játék  - Djeco
Grimaces - utánozó, kitaláló játék  - Djeco
Grimaces - utánozó, kitaláló játék  - Djeco
Grimaces - utánozó, kitaláló játék  - Djeco

Grimaces - utánozó, kitaláló játék - Djeco

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék. Legyél Te a Grimaces nyertese!
Grimaszok - utánozó, kitaláló játék - Grimaces
Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék.
Azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. Szórakozás és nevetés garantálva! Ajánlott életkor: 6-99 év között, Játékosok száma: 4 fő

Djeco: Grimaszok (utánozó, kitaláló játék) DJ 05169
Ajánlott életkor: 6-99 éves korig

Játékosok száma: 4 játékos részére

A játék tartalma: 72 kártya (18 piros hátoldalú nagy kártyalap, 18 piros hátoldalú kiskártyalap, 18 zöld hátoldalú nagy kártyalap, 18 zöld hátoldalú kiskártyalap)

A játék célja: Jegyezd meg a grimaszokat és találtass ki a többiekkel, amennyit csak lehet.

Játékszabályok 4 játékos esetén:

A játékot 2 fős csapatok játsszák. A játék 2 játszmából áll. A játék kezdetén minden csapat kijelöl egy „A” és egy „B” játékost. Az „A” játékosoknak kell elmutogatni, amíg a „B” játékosoknak ki kell találniuk, hogy mit utánoz a társuk.

Az 1. számú csapat a piros hátoldalú lapokat és a 2. számú csapat a zöld hátoldalú lapokat használja. Az „A” játékosok a nagy kártyákat, a „B” játékosok a kis kártyákat húzzák.

A „B” játékosok kiválasztanak 6 kártyát találomra a partnereik kezéből anélkül, hogy megnéznék azokat. Az „A” játékosok leteszik a megmaradt 12 lapjukat a kezükből és átveszik a 6 találomra húzott kártyát a B játékosoktól. Az „A” játékosok próbálják megjegyezni a kártyákat, és amint valaki először úgy gondolja, hogy kész, akkor azt mondja: STOP és mindkét játékos lefordítja a lapjait.

A „B” játékosok felveszik a 18 lapjukat és megpróbálják kitalálni a grimaszokat, amiket a partnerük mutogat/utánoz.

Ha az egyik „B” játékos úgy véli, hogy felismert egy grimaszt, akkor a grimasznak megfelelő kártyát maga elé helyezi lefelé fordítva.

A játéknak akkor van vége, ha valamelyik „B” játékos 6 kártyát helyezett maga elé.

Ekkor minden játékos felfordítja a kártyáit.

Az „A” játékosok összehasonlítják a 6 nagy kártyájukat a „B” játékosok 6 kis kártyájával. Ha egy nagy és egy kis kártya összeillik, akkor egy grimasz ki lett találva. Ekkor a nyerő kis kártyákat megtartja a csapat, és mindegyik 1 pontot ér.

Most kezdődhet a következő játszma.

Felcserélődnek a szerepek. Az „A” játékosok lesznek a „B” játékosok.

Minden csapat veszi a megmaradt kártyáikat: azokat a nagykártyákat, amiken a kitalált grimaszok vannak, félre kell tenni (ki kell zárni a további játékból), azokkal a nagy kártyákkal játsszunk tovább, amik nem lettek még kitalálva.

A 2. játszma végén a nyert pontokat (a kiskártyák száma) a csapatok összeadják. Az a csapat, aki a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

A játékszabály 3 vagy 5 játékos esetén:

Ebben az esetben, egy játékos 7 vicces grimaszt mutogat el egymás után, találomra húzva kártyát az egyik 18 lapos nagy kártyapakliból. Ekkor nem kell memorizálni a kártyát. A 2, vagy 4 többi játékosnak egy 18 lapos kisalakú kártyapaklija van, amelynek a lapjai fel vannak fordítva maguk előtt. Minden egyes vicces arc mutogatásakor az első játékos, aki felismeri a grimaszt, és felkapja a hozzá tartozó kis kártyát, az nyeri a kört. Gyorsnak kell lenni!

A kártyát azonnal leellenőrzik. Ha a játékos eltévesztette a megfejtést, akkor kimarad a körből és többi játékos nélküle találja ki a következő vicces arcot.

A végén a játékosok megszámolják a nyert kártyáikat.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
6 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Érzelmi akarati élet, Szocializáció fejlesztése, Összehasonlítás
Djeco cikkszám :
DJ05169
Méret :
2,7 x 11,8 x 15,7 cm
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

5 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft

Részletek

A Grimaces egy nagyon szórakoztató játék, ami nem csak jó szórakozást nyújt, hanem memóriát is fejleszt. A játékot egy egész család vagy baráti társaság játszhatja, ajánlott életkor 6-99 év között. A játék célja, hogy a játékosok megjegyezzék a grimaszokat és minél többet találjanak ki. A játék 72 kártyát tartalmaz, ami 18 piros és 18 zöld nagy- és kiskártyát jelent.

A játékot 2 fős csapatok játsszák, ahol egy játékosnak kell elmutogatni, amíg a másiknak ki kell találnia, hogy mit utánoz a társa. A játékosok felváltva játszanak, ahol az „A” játékos mutogat, míg a „B” játékos találja ki a grimaszt. A játék két játszmából áll, az első játszmában a piros kártyákat használják, a másodikban pedig a zöld kártyákat kell használni.

A játék során mindkét játékosnak fel kell jegyeznie a kártyákat, amit a mutogató játékos mutat. Ha valaki úgy gondolja, hogy felismerte a grimaszt, akkor lefordítja a kártyáját, ami az adott grimaszhoz tartozik. A játékosok pontot kapnak, ha helyesen találták ki a grimaszt.

A játék nagyon szórakoztató és izgalmas, ahol a játékosoknak gyorsan kell gondolkodniuk és felismerniük a grimaszokat. A játék segít a játékosok memóriájának fejlesztésében, és egyben összekovácsolja a csapatokat. A Grimaces játék garantáltan jó szórakozást biztosít az egész családnak vagy baráti társaságnak.

A játékot a Djeco márkától vásárolhatod meg, amely garancia a minőségre és a szórakozásra. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus játékot, és legyél Te a Grimaces nyertese!

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (19)
EAN
3070900051690
Cikkszám
50203

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek