Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Rapido Meteo - Figyelem, gyorsaság fejlesztőjáték - Djeco

Rapido Meteo - Figyelem, gyorsaság fejlesztőjáték - Djeco
Rapido Meteo - Figyelem, gyorsaság fejlesztőjáték - Djeco
Rapido Meteo - Figyelem, gyorsaság fejlesztőjáték - Djeco
Rapido Meteo - Figyelem, gyorsaság fejlesztőjáték - Djeco

Rapido Meteo - Figyelem, gyorsaság fejlesztőjáték - Djeco

Kedves kis játék a Djeco-tól! A lehető leggyorsabban keresd ki azt a ruhadarabot amit a társad mond, és add rá a macira. Legyél Te a Rapido Meteo nyertese!
A lehető leggyorsabban keresd ki azt a ruhadarabot amit a társad mond, és add rá a macira.
Ha jól öltöztetted fel, 1 kártya a jutalmad. Ahhoz, hogy nyerj 10 kártyát kell gyűjtened.

Djeco társasjáték: Rapido meteo – figyeld meg, mond el - hallgasd meg, képzeld el!

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Játékosok száma: 2-3 fő

A játék tartalma: 4 mackó, 36 ruhadarab, 24 db kártyalap

A játék célja: öltöztesd föl a mackót a játékostársad által elmondott jellemzők alapján!


A játék előkészülete: Tegyétek az összes ruhadarabot mindenki által jól láthatóan az asztalra. Minden játékos vegyen magához egy mackót. A kártyákat jól megkeverve és lefordítva egy pakliba rendezve tegyétek az asztal közepére.

Játékvariáció három játékos esetén: minden játékos egy-egy játékkörben játékvezető lesz. A játékosok (a játékvezető kivételével) hunyják be a szemüket; a játékvezető húzzon egy kártyát. A kártyán látható felöltözött mackót próbálja meg minél ügyesebben leírni a társainak. Pl: „Hideg van, ezért Brumi lila, csillagos füles-sapkát visel, narancsszínű pulcsit fehér csillaggal díszítve, és zöld macinacit„. A kártya tetején az időjárás szimbólum látható. Ebben a példában hópihéket ábrázol, ez jelzi, hogy milyen időnek megfelelően van felöltözve Brumi.

Ha a játékvezető befejezte a maci öltözékének az ismertetését, a játékosok nyissák ki a szemüket és próbálják meg az elhangzott tulajdonságoknak megfelelően felöltöztetni a saját medvéjüket. Az első játékos, aki úgy gondolja, hogy kész az öltöztetéssel, kiáltsa: Brumi felöltözött! A játékosok ellenőrizzék, hogy Brumi öltözéke pontosan olyan-e, mint amilyet a játékvezető kártyáján látni. Ha minden egyezik, a játékos megnyeri a kártyát; ha nem, elveszít egy, már megnyert kártyalapot. Ezzel egy játékkör befejeződött. Tegyétek vissza a ruhákat a játéktér közepére, és a soron következő játékos legyen a játékvezető…

Játékvariáció két játékos részére: a játékosok egymást követően legyenek a játékvezetők. Az egyik gyerek húzzon egy kártyát, és amíg a másik gyerkőc szeme csukva (hogy el tudja képzelni a hallottakat), jellemezze a maci ruházatát. Aztán a másik gyerkőcön a sor: próbálja meg a leírás alapján pontosan felöltöztetni Brumit. Ellenőrzés következik. Ha minden stimmel, a jó megoldást adó játékos kártyát nyer. Ezután cseréljétek fel a szerepeket.


Ki nyer? Az a játékos nyeri a játékot, aki először összegyűjt (elnyer) 10 db kártyát.

Játékvariációk: - nehezíthettek úgy, hogy csak két ruhadarabot jellemeztek,

vagy nem mondjátok el a kártyán látható időjárás-szimbólumot.
A Rapido Meteo egy remek játék a Djeco-tól, amelyet minden gyerek szeretni fog! Ez a játék az időjárás témáját dolgozza fel, és a cél az, hogy minél gyorsabban felöltöztessük a mackókat a megfelelő ruháikkal. A játékot 2-3 játékos játszhatja, és ajánlott életkor 3 éves kortól. A játék nagyszerűen fejleszti az észlelőképességet, a reakcióidőt és a szókincset. A játékosok hallják a játékvezető leírását, és megpróbálják minél gyorsabban felöltöztetni a saját mackóikat az elhangzott jellemzők alapján. A játék során a gyerekek tanulni fognak az időjárásról, és kifejezőképességüket is fejleszthetik a leírások segítségével. Ez a játék tökéletes választás a szülőknek, akik olyan játékot keresnek, amely kreatív, szórakoztató és fejlesztő egyben. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik. A játék feltöltése nagyon egyszerű, és könnyen elkezdhető akár azonnal. A Rapido Meteo több játékvariációval is rendelkezik, így mindig lehet új kihívás azoknak a gyerekeknek, akik már játszottak vele. A játék remek lehetőség arra, hogy időt töltsünk el a gyerekekkel, és együtt játsszunk velük. A Djeco márka híres a minőségi játékairól, és a Rapido Meteo biztosan nem fog csalódást okozni. Vegyétek meg most, és legyetek Ti a Rapido Meteo nyertesei!

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 3 játékos részére
Játékidő :
5 – 15 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Gyorsaság, Figyelem
Djeco cikkszám :
DJ08494
Méret :
22 x 22 x 3 cm
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 280 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (16)
EAN
3070900084940
Cikkszám
50759

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!