Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Cicás csörgő henger - Csörgő - Piticat - Djeco

Cicás csörgő henger - Csörgő - Piticat - Djeco

Cicás csörgő henger - Csörgő - Piticat - Djeco

Színpompás és még zajos is. Egy ilyen csörgő biztosan felkelti a kicsik figyelmét. A Djeco csörgőjátéka biztosan felkelti a kicsik érdeklődését. Nem csak, hogy hangot ad ki, de egy aranyos kiscicát ábrázol, aki a babák legjobb barátja lehet.

A Djeco Cicás csörgő henger egy színpompás és zajos játék, amelyet a legkisebbek is imádni fognak. Az aranyos kiscica motívum, valamint a csörgő hangja kétségkívül leköti majd a baba figyelmét, és fejleszti a hallását és a vizuális érzékelését. A játék alkalmas akár egyedül játszani, akár többen is játszani, így nemcsak kiváló szórakozást biztosít, de segít a baba szocializációjában is.

A Djeco Cicás csörgő henger a legkisebbek számára ajánlott, akik szeretik a zajos játékokat. A játékidő nem meghatározott, hiszen a baba addig játszik vele, amíg kedve tartja. A termék elnyert már számos díjat, köztük a 2019-es Németország legjobb játékszakembereitől a "Baby & Infant" kategóriában.

A Djeco márka termékei közül a Cicás csörgő henger egyik legkedveltebb játék, hiszen a márka az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb játékgyártó. A cég évtizedek óta gyárt magas minőségű és kreatív játékokat, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de fejlesztik is a baba kognitív és érzékszervi képességeit.

Ha szeretnéd, hogy a kicsi vidáman játszhasson, és közben fejlessze a képességeit, akkor a Djeco Cicás csörgő henger a tökéletes választás. A játék tökéletes ajándék kisbabáknak, keresztelőre, vagy akár születésnapra is. Vedd meg most a gekkotoys.hu-ról, hogy a baba is élvezhesse ennek az aranyos kiscicának a társaságát és a kellemes csörgő hangját.


Ajánlott korosztály :
0 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Érzékelés észlelés, Szemfixáció
Djeco cikkszám :
DJ06463
Méret :
5,5 x 5,5 x 6,2 cm
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 690 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (26)
EAN
3070900064638
Cikkszám
66320

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!