Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco

Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco
Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco
Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco
Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco
Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco
Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco

Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco

Mágneses állatkirakó - Kirakó - Belty - Djeco

Mágneses állatkirakó - Kirakós játék Djeco-tól

Kedves Szülők és Gyerekek!

Ismerjétek meg a Djeco mágneses állatkirakóját, amellyel a kreativitás és az öröm határtalan világába léphettek! Készítsetek el egyedi állatkombinációkat, mint például a krokomajmot vagy a zsiriegeret, és fedezzetek fel végtelen lehetőségeket a játék során.

Az állatkirakó nem csak a szórakoztatásról szól, hanem a gyermekek kézügyességének és kreatív gondolkodásmódjának fejlesztésében is kiemelkedő szerepet játszik. A mágneses elemek könnyedén összeilleszthetőek, így a kisebb gyerekek számára is élvezetes a játék.

Ez a játék tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen szó születésnapról, névnapról vagy akár egy meglepetésről "csak úgy". Adjatok lehetőséget gyermeketeknek, hogy a képzeletük szárnyalhasson, és megismerhetik az újraalkotás örömét a Djeco mágneses állatkirakójával.

A csomag tartalma több tucat mágneses elemet tartalmaz, melyekből számtalan állatkombinációt hozhattok létre. Használjátok ki a lehetőséget, hogy együtt játsszatok és tanuljatok, miközben csodálatos emlékeket teremtetek.

Kiemelt előnyök:

  • Fejleszti a kézügyességet és a kreatív gondolkodást
  • Korlátlan szórakozás és tanulás
  • Idealis ajándék minden korosztály számára
  • Könnyű és biztonságos mágneses elemek

Ne habozzatok, rendeljétek meg még ma és fedezzétek fel a Djeco mágneses állatkirakójának varázslatos világát, ahol a kreativitás és a képzelet határtalan! Legyen tiéd a lehetőség, hogy gyermekednek egy felejthetetlen és fejlesztő játékélményt biztosíts.


A Djeco Mágneses Állatkirakó egy fantasztikus játék, amely segíti a kicsiknek a kreativitásuk és kézügyességük fejlesztését. A játék célja, hogy a gyerekek állatokat alkossanak a mágneses kirakó segítségével. A játékhoz jár egy tábla, amelyen különböző állatok testrészeit lehet összeilleszteni. A testrészek mágnesesek, így könnyen összepattinthatóak. A különböző testrészek kombinálásával a gyerekek olyan állatokat hozhatnak létre, mint a krokodil majom, zsiráf egeret és még sok más vicces kombinációkat. A Djeco Mágneses Állatkirakó egy nagyszerű játék minden kisgyerek számára, akik szeretnek kreatív dolgokat csinálni és játékosan tanulni. A játék ajánlott életkor 2 éves kortól, és akár többen is játszhatnak vele egyszerre, így a gyerekek el is lehetnek foglalva együtt, miközben kreatívak és jól szórakoznak. A játék ideális utazásokhoz és nyaralásokhoz is, mert kis méretű, ezért könnyen hordozható. A játék időtartama rugalmas, a gyerekeknek lehetőségük van hosszan eltölteni a mágneses állatkirakóval, vagy csak pár percig játszani vele. A Djeco márka hosszú évek óta az egyik legkedveltebb játékgyártó a világon, mivel kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek biztonságosak a gyermekek számára. A Djeco Mágneses Állatkirakó elnyerte a "Legjobb gyermekjáték" díjat is, ami azt mutatja, hogy a játék valóban kiváló minőségű és népszerű a gyerekek körében. A Djeco Mágneses Állatkirakó egy fantasztikus játék, amely szórakoztató és fejlesztő hatással van a gyerekekre. A játék segíti a kreativitás, a kézügyesség és a logikai gondolkodás fejlődését, miközben minden pillanatában élvezetet nyújt a gyerekeknek. Ha szeretnél egy kiváló minőségű és szórakoztató játékot vásárolni a gyerekednek, akkor a Djeco Mágneses Állatkirakó tökéletes választás.

Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Érzékelés észlelés, Képzelet, Szókincs
Djeco cikkszám :
DJ03114
Méret :
4,4 x 21,8 x 19 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 750 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (46)
EAN
3070900031142
Cikkszám
66313

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!