Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Patentos fa - Finommotorika - Clipaclip - Djeco

5 (2 vélemény)
Patentos fa - Finommotorika - Clipaclip - Djeco

Patentos fa - Finommotorika - Clipaclip - Djeco

5 (2 vélemény)

Patentos fa - Finommotorika - Clipaclip - Djeco

Kedves Szülők és Gyermekek!

A Djeco büszkén mutatja be a legújabb készségfejlesztő játékát, a Patentos fa - Finommotorikát. Ebben a színpompás játékban az állatkákat és növényeket patentok segítségével helyezhetitek a fa táblára, kedvetek szerint variálva őket.

A játék nem csak hogy élvezetes, de kiválóan fejleszti a finommotorikus készségeket is, miközben a gyerekek a színek és formák világában merülnek el. A változatos állatok és növények kombinálásával nem csak a kreativitást, de a térbeli tájékozódást és problémamegoldó képességeket is fejleszti.

Miért válaszd a Patentos fa játékot?

  • Színpompás és izgalmas design, amely garantáltan leköti a gyerekek figyelmét.
  • Fejleszti a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt.
  • Ösztönzi a kreativitást és a képzelőerőt.
  • Könnyen kezelhető patentok, amelyek biztonságosak a kicsik számára is.
  • Ideális eszköz a színek és formák megismerésére.

Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget, hogy gyermeketek játék közben fejlessze készségeit. A Patentos fa nem csak szórakoztató, de tanulási élményt is nyújt. Válasszátok ti is a Djeco minőséget, és tegyétek boldoggá gyermeketeket egy új, izgalmas játékkal!

Rendeljétek meg most, és fedezzétek fel együtt a végtelen lehetőségeket, amelyeket ez a kreatív játék kínál!


A Djeco Clipaclip játék egy színpompás fa játék, amely segít a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztésében. A játék célja, hogy a gyerekek pattintsák fel a fa táblára az aranyos állatkákat és növényeket. A patentok segítségével a gyerekek kedvük szerint kombinálhatják ezeket az elemeket. A játék kiválóan alkalmas 3 éves kortól kezdve egészen 6 éves korig. A játék könnyen játszható és nagyon szórakoztató, így a gyerekek órákat tölthetnek vele, miközben fejlesztik a finommotorikájukat. A játék segítségével a gyerekek javíthatják a kézügyességüket és a szem-kéz koordinációjukat is. A Djeco Clipaclip játék egy nagyon minőségi fa játék, amely garantáltan hosszú évekig szolgálja majd a gyerekeket. A játék méretei kompaktak, így könnyen tárolható a játék egy dobozban vagy polcon. A Djeco márka termékei közül a Clipaclip játék egy igazán tartalmas és szórakoztató játék, amely segít a gyerekeknek kibontakoztatni a kreativitásukat és javítani a finommotorikus készségeiket. A Djeco Clipaclip játék elnyerte a Tillywig Brain Child díjat is, ami a játék kiváló minőségét és innovatív jellegét dicséri. Ha szeretnéd, hogy a gyereked fejlesztő játékokkal töltsön el időt, akkor a Djeco Clipaclip játék a tökéletes választás. Vásárold meg most a gekkotoys.hu webshopban és tedd boldoggá a gyerekeket egy újabb szuper játékkal!

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Finommotorika fejlesztése, Korai fejlesztés, Szókincs
Djeco cikkszám :
DJ01662
Méret :
3,4 x 21,5 x 21,5 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 690 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (84)
EAN
3070900016620
Cikkszám
66312

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra @gekkotoys

Vélemények

Átlagos értékelés:
5
(2 vélemény)
Vélemény az Árukeresőről
2022.01.30
Nagyon jó kis fejlesztő játék.
Fanni
2021.02.24
Ötletes