Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző - Kitty cats - Djeco

Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző - Kitty cats - Djeco
Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző - Kitty cats - Djeco
Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző - Kitty cats - Djeco
Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző - Kitty cats - Djeco

Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző - Kitty cats - Djeco

Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző szett a Djeco-tól

Csodás outfiteket a cicáknak!

Cicák gyöngyben - egy lenyűgöző gyöngyfűző szett a Djeco-tól, amely lehetőséget ad neked, hogy kreatívan kifejezd magad, miközben csodás ruhákat kreálsz kedvenc cicáid számára. Nem csak szórakoztató, de fejleszti a kézügyességedet és stílusérzékedet is. Fűzd fel a gyöngyöket és díszítsd fel velük a cicák ruháit, hogy igazán egyedi megjelenést kapjanak!

Miért válaszd a Cicák gyöngyben gyöngyfűző szettet?

  • Fejleszti a kézügyességet és stílusérzéket
  • Szórakoztató és kreatív elfoglaltság
  • Egyedi, saját kezűleg készíthető cicás outfitek
  • Minőségi anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot
  • Tökéletes ajándék minden korosztály számára

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy kibontakoztathasd kreativitásodat, miközben fejleszted kézügyességed és stílusérzékedet. A Cicák gyöngyben gyöngyfűző szett tökéletes választás mindenki számára, aki szeretne egy kis színt és egyediséget vinni a játékba.

Várd a vendégeidet büszkén a saját kezűleg készített, csodás cicás outfitekkel! Rendeld meg most és tedd a játékot még színesebbé és személyesebbé!


A Djeco újabb fantasztikus játékával érkezik a Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző! Ezzel a játékkal a gyerekeknek lehetőségük van arra, hogy maguk alkossák meg a cicák ruháit, és közben fejlesszék stílusérzéküket és kézügyességüket. A játékban különböző színű és formájú gyöngyök találhatóak, amiket fel kell fűzni a cicák ruháira. Az elkészült ruhák pedig igazán egyediek és kreatívak lesznek. A játéknak nincs korhatára, de a 7 évesnél fiatalabb gyerekeknek javasoljuk, hogy felnőtt felügyelete mellett használják. A Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző játékban egyedül is lehet játszani, de akár többen is játszhatnak egyszerre. A játékidő pedig változó, hiszen attól függ, hogy mennyi időt szánunk rá, hogy elkészítsük a cicák ruháit. A Djeco márka számos elismerést kapott már játékaiért, és a Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző sem kivétel. A játék megnyerte a Parents' Choice Gold Awards díjat is. Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreativitása fejlődjön, és közben játékosan tanuljon, akkor ne habozz beszerezni neki a Cicák gyöngyben - Gyöngyfűző játékot! A játék nem csak szórakoztató és kreatív elfoglaltságot jelent, hanem fejleszti a kézügyességet és a stílusérzéket is. Ráadásul a játékhoz tartozó cicák igazán aranyosak és cukiak, így garantáltan elnyeri majd gyermeked tetszését! Fedezd fel a Djeco termékei között, és bővítsd gyermeked kreatív játékainak kínálatát a Cicák gyöngyben - Gyöngyfűzővel! Djeco cikkszám: DJ09843.

Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Design By
Fejlesztési területek :
Finommotorika fejlesztése, Képzelet
Djeco cikkszám :
DJ09843
Méret :
3,4 x 20,5 x 23 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 390 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (59)
EAN
3070900098435
Cikkszám
66337

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!