Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hol a helye - Lottójáték - Lotto of the house - társasjáték - Djeco

Hol a helye - Lottójáték - Lotto of the house - társasjáték - Djeco
Hol a helye - Lottójáték - Lotto of the house - társasjáték - Djeco
Hol a helye - Lottójáték - Lotto of the house - társasjáték - Djeco
Hol a helye - Lottójáték - Lotto of the house - társasjáték - Djeco

Hol a helye - Lottójáték - Lotto of the house - társasjáték - Djeco

Hol a helye - Lottójáték - Djeco

Hol a helye - Lottójáték

Djeco játék a legkisebbeknek! Feladatod, hogy rakd a megfelelő korongokat az adott táblára és magyarázd el, miért az az illő hely ezeknek a tárgyaknak.

Ez egy kép és nyelvi asszociációs játék, amely nem csak szórakoztat, de a szókincs és a beszéd fejlesztésében is segít már 2 éves kortól.

A Djeco játékok minőséget, biztonságot és fantáziát nyújtanak, így nemcsak a gyerekek, de az egész család számára felejthetetlen élményt kínálnak.

Játékmenet

Az asztal közepére helyezzük a kártyákat lefelé fordítva. Minden játékos választ egy táblát, amire a megfelelő képeket kell helyezni. Az első játékos felfordít egy kártyát, és ha az illik a táblájához, akkor ráteheti. Ha nem, akkor visszafordítja, és a következő játékos jön. A játék célja, hogy elsőként kerüljenek rá az összes megfelelő képecske a táblára.

Miért válasszátok a 'Hol a helye - Lottójátékot'?

  • Fejleszti a gyerekek szókincsét és beszédkészségét játékos formában.
  • Minőségi időt tölthettek együtt az egész családdal.
  • Djeco: a minőség és biztonság garanciája.

Vegyétek meg most, és fedezzétek fel együtt a szavak és képek izgalmas világát!


A Djeco Keresd a helyét! játék egy fantasztikus kép- és nyelvi asszociációs játék, amely kicsik számára ideális 2 éves kortól. A játék célja, hogy a játékosok elhelyezzék a megfelelő korongokat az adott táblára, majd elmondják, miért az illeszkedik oda. Ez nem csak szórakoztató, hanem a szókincset és beszédfejlesztést is segíti.

A játék nagyon egyszerű. Az összes kártyát lefelé fordítva helyezzük el az asztal közepén, majd minden játékos választ egy játéktáblát. Az első játékos felfordít egy kártyát, és ha az illeszkedik a saját táblájához, akkor ráhelyezi és új kártyát húz. Ha a kártya nem illeszkedik, akkor visszafordítjuk a korongot, és a következő játékos jön.

A Djeco márka minőséget, biztonságot és fantáziát garantál a játékokban. A Keresd a helyét! játék nem csak szórakoztató, hanem segíti a gyermekek szókincsének és beszédfejlesztésének növelését. Az egyszerű szabályok miatt nagyon könnyű megtanulni, a változatos kártyák pedig garantálják a játék izgalmait.

A Lottóház - Lotto - Of the house - kép és nyelvi asszociációs játék remek választás a kicsiknek, akik szeretnének játszani és tanulni egyszerre. A Djeco cikkszám: DJ08121. Vásárold meg most, és töltsd el az idődet a családoddal ezzel az izgalmas játékkal!

Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 2 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Gondolkodási műveletek, Figyelem
Djeco cikkszám :
DJ08121
Méret :
14,7 x 15,1 x 14,6 cm
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 360 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (55)
EAN
3070900081215
Cikkszám
50661

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!