Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco

Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco
Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco
Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco
Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco
Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco
Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco

Bla bla bla - Beszélgetős, asszociációs társasjáték - Djeco

Bla bla bla - Társasjáték

Hozd összefüggésbe az asztalon és a kezedben lévő kártyát.

Szőj köré egy mesét, add elő. Végül a kapott kártyát add vissza a küldőnek, de indokold meg, hogy miért gondolod úgy, hogy az övé. Sok nevetést ígérő társasjáték, miközben fejlődik az előadói és a kommunikációs képességed.

Ajánlott életkor: 7-99

Játékosok száma: 3-5… sok fő

A doboz tartalma: 240 kártya, egy dobókocka

A játék célja: a legtöbb kártyát megszerezni

Játékszabályok: a legidősebb játékos kezd, ennek a körnek ő lesz a bírája. Dob a dobókockával. A dobókocka rajza fogja eldönteni, hogy a többi játékosnak az alábbi 3 játék közül melyiket kell játszaniuk:

  • Kártya-asszociáció (dobókocka tyúk-tojást mutat): a játékkör bírája az asztal közepén álló pakliból felfordít egy kártyát. A többi játékosnak logikai kapcsolatot kell találnia a felfordított kártyalap és egy, a saját kezében tartott kártyalap között.
  • Történetszövés (a dobókocka egy könyvet ábrázol): A játékvezető felfordítja a legfelső kártyát. Aztán a játékosok a kézben tartott lapjaik közül kiválasztanak kettőt; a felfordított (összesen három) lapok alapján kell értelmes történetet alkotni.
  • Ki vagyok én? (a dobókocka egy mosolygó arcot ábrázol): Minden játékosnak a kezében lévő kártyák közül választania kell egyet, mely szerinte leginkább kifejezi az ő személyiségét, leginkább jellemző rá.

Ki nyer? Aki a legtöbb kártyát nyerte! Jó játékot!

Készen állsz egy fergeteges társasjáték-estére? A Bla bla bla társasjáték garantáltan megmozgatja a fantáziádat és fejleszti a kommunikációs készségeidet. Ne hagyjátok ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy együtt nevessetek és szórakozzatok! Rendeld meg most, és élvezd az örömteli pillanatokat barátaiddal és családoddal!


A Djeco Bla bla bla társasjáték egy szórakoztató és kreatív játék, amelynek során a játékosoknak össze kell kötniük az asztalon és a kezükben lévő kártyákat. A játék során a játékosoknak elő kell adniuk egy rövid történetet, és meg kell indokolniuk, hogy miért gondolják, hogy a kapott kártya az övék. A játék célja, hogy minél több kártyát szerezzenek meg a játékosok. A játék ideális 7 éves kortól 99 éves korig, és 3-5 vagy több játékos játszhatnak egyszerre. A játék időtartama változó, attól függően, hogy melyik játékmódra döntenek a játékosok. Ha időre játszanak, akkor a játék akkor ér véget, amikor az idő lejár, és a legtöbb kártyát megszerező játékos lesz a győztes. Ha pontokat gyűjtenek, akkor közösen állapodnak meg abban a pontszámban, amely a győzelemhez szükséges. A játék 240 kártyát és egy dobókockát tartalmaz. A játékvezető kezdi a játékot, és a dobókocka rajza határozza meg, hogy melyik játékmóddal kell játszaniuk a többi játékosnak. A kártya-asszociáció esetében a játékosoknak logikai kapcsolatot kell találniuk a központi pakliból felfordított kártyalap és egy, a saját kezükben tartott kártyalap között. A történetalkotás során a játékosoknak értelmes történetet kell alkotniuk a központi pakliból felfordított és a saját kezükben tartott kártyalapok alapján. A Ki vagyok én? játékmódban a játékosoknak azt kell eldönteniük, hogy melyik kártya jellemzi őket leginkább, és a játékvezetőnek meg kell találnia, hogy melyik játékos melyik kártyát választotta. A Djeco Bla bla bla társasjáték szórakoztató és interaktív játékélményt nyújt a játékosoknak, miközben fejlődnek az előadói és a kommunikációs képességeik. A játék megnyert kártyái újabb és újabb kihívásokat jelentenek a játékosoknak, és segítenek nekik fejleszteni a kreativitásukat és a gondolkodásmódjukat. Legyél te a Bla bla bla nyertese, és szerezd meg a legtöbb kártyát ebben a szórakoztató és interaktív társasjátékban!

Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
3 – 5 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Anyanyelvi-Idegennyelvi beszédfejlesztés, Beszéd fejlesztése, Képzelet
Djeco cikkszám :
DJ08462
Méret :
3,3 x 21,5 x 21,5 cm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (59)
EAN
3070900084629
Cikkszám
50740

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!