Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Színezés, Festés, Rajzolás, Művészet

Színező, rajzoló, festő és egyéb művészkészletek

Meseszép tündéres rajzsablon a Djeco-tól!A rajzolás, színezés nagyon fontos fejlesztő tevékenység óvodás korban. Segít a gyerek kézizmainak, finommotors készségeinek, szem-kéz koordinációjának fejlesztésében, hozzájárul az írás elsajátítás sikerességéhez.

Nem minden gyerek tud az első perctől kezdve szépen rajzolni, így sokan kudarcként élik meg, hogy kortársaik ügyesebbek. Ha nem szeretik ezt a tevékenységet, nem fogják szívesen űzni, így egy nagyon fontos mozgásfejlődési szakasz marad ki életükből. A különböző rajzsablonok, színezők segítségével nekik is sikerélményük lehet alkotás közben. Válaszd ki kínálatunkból a neked tetszőt és indulhat a móka.

Az már egészen fiatal korban is kiderül egy gyerekről, hogyha van érzéke a festéshez, rajzoláshoz és egyéb művészetekhez. A webáruházunkban található festő és művészkészletek között mindenki megtalálhatja a neki valót. A különböző színesceruzák, akvarell ceruzák és filcek remek eszközök az alkotáshoz, készleteink által különleges alkotástechnikákkal ismerkedhetsz meg.

Tovább

A rajzolás fejlesztő hatásai

Minőségi vízfestékek a Djeco-tól.A rajzolás, színezés nagyon fontos fejlesztő tevékenységek, melyet már óvodás korban szívesen űznek a gyerekek. Nem is tudatosul bennük, de játék közben egy nagyon fontos fejlődési szakaszát éli meg a mozgásfejlődésnek. A rajzolás előkészíti az írás elsajátítását, fejleszti a finommotoros készségeket.

Ezen túl a rajzolás, hogy milyen motívumokat, milyen színekkel rajzol és színez leggyakrabban a gyerek, sokat elárulhat lelkiállapotáról. Továbbá segít neki különböző élethelyzetek feldolgozásában is.

Ha szeretnél kicsit többet megtudni a rajzolás, színezés fejlesztő hatásairól, kattints ide.

Rajzsablonok

Nem minden gyereknek megy egyformán jól a rajzolás az első perctől kezdve, ám ez teljesen természetes. A fontos, hogy ne hagyjuk, hogy ez elvegye a kedvét ettől a tevékenységtől. Ehhez nagyon hasznosak a rajzsablonok, ugyanis ezeket használva a gyerekeknek sikerélménye lehet, így később is szívesen ragadnak majd ceruzát.

Íme néhány rajzsablon webáruházunk kínálatából:

Festő készletek

Akril festő készleteink találhatsz önállóan vízfesték készleteket és szetteket is. Ezutóbbiak tartalmazzák a festékeket és a kifestőket is.

 

Nézd meg webáruházunkban a többi színezés, festés, rajzolás, művészet témájú játékunkat!

színezés, festés, rajzolás, színezők, kifestők, rajzsablonok, vízfesték

Tovább