Szűrés kategórián belül

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Színezés, Festés, Rajzolás, Művészet

Színező, rajzoló, festő és egyéb művészkészletek

Meseszép tündéres rajzsablon a Djeco-tól!A rajzolás, színezés nagyon fontos fejlesztő tevékenység óvodás korban. Segít a gyerek kézizmainak, finommotors készségeinek, szem-kéz koordinációjának fejlesztésében, hozzájárul az írás elsajátítás sikerességéhez.

Nem minden gyerek tud az első perctől kezdve szépen rajzolni, így sokan kudarcként élik meg, hogy kortársaik ügyesebbek. Ha nem szeretik ezt a tevékenységet, nem fogják szívesen űzni, így egy nagyon fontos mozgásfejlődési szakasz marad ki életükből. A különböző rajzsablonok, színezők segítségével nekik is sikerélményük lehet alkotás közben. Válaszd ki kínálatunkból a neked tetszőt és indulhat a móka.

Az már egészen fiatal korban is kiderül egy gyerekről, hogyha van érzéke a festéshez, rajzoláshoz és egyéb művészetekhez. A webáruházunkban található festő és művészkészletek között mindenki megtalálhatja a neki valót. A különböző színesceruzák, akvarell ceruzák és filcek remek eszközök az alkotáshoz, készleteink által különleges alkotástechnikákkal ismerkedhetsz meg.

Tovább

A rajzolás fejlesztő hatásai

Minőségi vízfestékek a Djeco-tól.A rajzolás, színezés nagyon fontos fejlesztő tevékenységek, melyet már óvodás korban szívesen űznek a gyerekek. Nem is tudatosul bennük, de játék közben egy nagyon fontos fejlődési szakaszát éli meg a mozgásfejlődésnek. A rajzolás előkészíti az írás elsajátítását, fejleszti a finommotoros készségeket.

Ezen túl a rajzolás, hogy milyen motívumokat, milyen színekkel rajzol és színez leggyakrabban a gyerek, sokat elárulhat lelkiállapotáról. Továbbá segít neki különböző élethelyzetek feldolgozásában is.

Ha szeretnél kicsit többet megtudni a rajzolás, színezés fejlesztő hatásairól, kattints ide.

Rajzsablonok

Nem minden gyereknek megy egyformán jól a rajzolás az első perctől kezdve, ám ez teljesen természetes. A fontos, hogy ne hagyjuk, hogy ez elvegye a kedvét ettől a tevékenységtől. Ehhez nagyon hasznosak a rajzsablonok, ugyanis ezeket használva a gyerekeknek sikerélménye lehet, így később is szívesen ragadnak majd ceruzát.

Íme néhány rajzsablon webáruházunk kínálatából:

Festő készletek

Akril festő készleteink találhatsz önállóan vízfesték készleteket és szetteket is. Ezutóbbiak tartalmazzák a festékeket és a kifestőket is.

 

Nézd meg webáruházunkban a többi színezés, festés, rajzolás, művészet témájú játékunkat!

színezés, festés, rajzolás, színezők, kifestők, rajzsablonok, vízfesték

Tovább