Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Eső az erdőben - Esernyő - Forest - Djeco

Eső az erdőben - Esernyő - Forest - Djeco

Eső az erdőben - Esernyő - Forest - Djeco

Eső az erdőben - Esernyő - Forest - Djeco

Ismerd meg a "Eső az erdőben - Esernyő - Forest - Djeco" terméket

Üdvözlünk az esős napok varázslatos világában, ahol az Djeco Eső az Erdőben esernyőnk segítségével még a legborúsabb idő is vidámmá válik. Ez a színpompás és strapabíró esernyő olyan kedves társad lesz, amit mindig szívesen veszel elő, amikor csak gyűlnek a fellegek.

Nem csak gyerekeknek készült! A különleges és egyedi dizájn minden korosztály számára meghozza a mosolyt az arcokra. Készülj fel arra, hogy ez az esernyő a borongós napok kedvenc kiegészítőjévé válik.

Miért válaszd ezt az esernyőt?

  • Minőség: A Djeco garantálja a kiváló minőséget, strapabíróságot és hosszú távú használatot.
  • Színpompás dizájn: A vidám, élénk színek és az erdei motívumok garantáltan feldobják a szürke napokat.
  • Gyermekbarát használat: Könnyű nyitás és zárás, így a legkisebbek is könnyedén használhatják.

Ne hagyd, hogy a borús idő elvegye a kedved! Az Eső az Erdőben esernyővel mindig lesz egy kis napfény a zsebedben. Tökéletes ajándék ötlet minden korosztálynak, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről.

"Hozd el a színeket az esős napokba az Eső az Erdőben esernyővel! Válaszd a Djeco minőséget, és élvezd a borongós időt is!"


Az Eső az erdőben - Esernyő egy színpompás, strapabíró játék, amelyet a legkisebbek is örömmel használnak, ha rossz idő várható. A Djeco márka termékeinek nagy rajongói vagyunk, és ezt az esernyőt is biztosan imádni fogjátok! Az esernyő egy erdős terepet ábrázol, amelyet szivárvány színekkel tettek még élénkebbé. A design nem csak gyönyörű, hanem tartós is, így az esernyő biztosan sokáig szolgálni fogja a kis tulajdonosát. Az Eső az erdőben - Esernyő ideális játék azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kint játszani, de néha sajnos az időjárás nem engedi. Az esernyő remek lehetőséget biztosít arra, hogy a kicsik élvezzék a természetet, még akkor is, ha éppen esik az eső. A játék alkalmas egyedül játszásra, de akár többen is játszhatnak vele, hogy csapatban fedezzék fel az erdős kalandokat. Az Eső az erdőben - Esernyő ajánlott korosztálya 3 éves kortól, így akár óvodásoknak vagy kisiskolásoknak is tökéletes választás lehet. A játékidő természetesen attól függ, hogy mennyi ideig tart az esős időjárás. Azonban az esernyőnek nemcsak az esős napokon van szerepe, hanem akár napfényes időben is használható napernyőként vagy akár kerti kalandok során is. Az Eső az erdőben - Esernyő számos díjat nyert a Djeco márka termékeitől elvárható minősége és designja miatt. A Djeco márka termékei között számos olyan játék található, amelyek nemcsak szórakoztatóak, de képességeket is fejlesztenek. Az Eső az erdőben - Esernyő pedig remek példa erre, hiszen segít a kicsiknek felfedezni a természetet, miközben játékos módon fejleszti a koordinációjukat és a kreativitásukat. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus játékot, amely garantáltan mosolyt csal majd minden kisgyerek arcára az esős időben is! Vásárold meg az Eső az erdőben - Esernyőt most, és ajándékozd meg a kisgyereket egy szórakoztató és hasznos játékkal! Djeco cikkszám: DD04706

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Little Big Room
Djeco cikkszám :
DD04706
Méret :
9,5 x 4 x 67,5 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (67)
EAN
3070900047068
Cikkszám
66339

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!