Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Vonat a dzsungelből - Építő játék - Trainimo Jungle - Djeco

Vonat a dzsungelből - Építő játék - Trainimo Jungle - Djeco

Vonat a dzsungelből - Építő játék - Trainimo Jungle - Djeco

Vonat a dzsungelből - Építő játék - Trainimo Jungle - Djeco

Kalandra fel! Fedezd fel a dzsungel rejtett titkait a Djeco Vonat a dzsungelből építő játékával. Ez a lenyűgöző fa játékkészlet tökéletes kiegészítője lehet a gyerekszoba minden gyűjteményének.

A játék során Te leszel a dzsungel kisvonatának vezetője, aki a színes és barátságos dzsungel állatait szállítja egyik kalandról a másikra. A különböző formájú és méretű állatfigurák helyreillesztése közben nemcsak a szórakozás garantált, hanem a finommotoros készségek és a formafelismerés fejlesztése is.

Ismerkedj meg közelebbről az őserdő lakóival, miközben játékos tanulás során bővíted ismereteidet. A Vonat a dzsungelből játék nemcsak szórakoztató, de tanít is, hiszen megismerheted a dzsungel különféle állatait, miközben fejleszted a kézügyességedet.

Ne hagyj ki egy izgalmas kalandot sem! A Djeco Vonat a dzsungelből tökéletes választás minden kis felfedező számára. Legyen szó születésnapi ajándékról, karácsonyi meglepetésről vagy csak egy hétköznapi játéknapról, ez a játék minden alkalomra tökéletes választás.

Rendeld meg most és induljon a kaland a dzsungel mélyén! Fedezzétek fel együtt gyermekeddel a dzsungel varázslatos világát és tanuljátok meg, milyen érdekes állatok élnek az őserdőben. Vidd el egy körre a dzsungel állatait és élvezd az építés és játék örömét a Vonat a dzsungelből építő játékkal!


A Djeco Trainimo Jungle egy fantasztikus építő játék, amely garantáltan leköt minden gyereket. A játék lényege, hogy építsünk egy kisvonatot és utána már indulhat is a dzsungel kaland! A játékban összesen 36 különböző darab található, köztük fa elemek, állatfigurák és persze a kisvasút kocsijai, amelyeket a gyerekeknek kell összeilleszteniük, hogy elindulhassanak a dzsungelbe. A játéknak nincs korhatára, bár akár már 3 éves kortól ajánlott, mivel a kis darabok miatt fokozott figyelmet igényel a játék során. A játékidő változó, attól függően, hogy a gyerekek mennyire jól boldogulnak az építéssel és mennyi ideig szeretnének játszani. A Trainimo Jungle játék már elnyerte a rangos "Parents' Choice Award" díjat, ami igen magas színvonalú játékokat jutalmaz. A Djeco márka híres arról, hogy minőségi és fantáziadús játékokat készít, amelyek a gyerekek fejlődését és kreativitását is segítik. A játéknak nagyon sok előnye van, például fejleszti a finommotorikus képességeket, és az építéssel járó logikai gondolkodást is serkenti. Emellett megismerhetik az őserdőben élő állatokat, és a formák helyreillesztésével fejleszthetik a szem-kéz koordinációt is. Ha szeretnéd elvinni a gyerekeidet egy kisvasúti kalandra a dzsungelbe, akkor a Djeco Trainimo Jungle játéka a tökéletes választás! A színpompás kisvonat garantáltan leköt minden gyereket, és a sok-sok állatfigurával még színesebbé varázsolja az utazást. Ráadásul a játék minőségi anyagokból készült, így garantáltan hosszú évekig szolgálja majd a játék örömét.

Ajánlott korosztály :
1,5 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Mozgásfejlesztés, Képzelet, Szem-kéz-koordináció
Djeco cikkszám :
DJ06318
Méret :
8,7 x 60,8 x 12,9 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

14 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 73 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (21)
EAN
3070900063181
Cikkszám
66318

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!