Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Halacskás esőbot - Gyermek hangszer - Rain stick - Djeco

Halacskás esőbot - Gyermek hangszer - Rain stick - Djeco

Halacskás esőbot - Gyermek hangszer - Rain stick - Djeco

Halacskás esőbot - Djeco

Kedves Vásárló!

Engedd, hogy bemutassuk neked a Djeco Halacskás esőbotot, amely nem csak egy sima játék, hanem egy igazi varázslatos hangszerré is válik a kezedben. Rázogasd, és hallgasd meg, ahogyan a nyári zivatar lágy, megnyugtató moraját idézi fel a szobádban.

Az esőbot színpompás, halacskás mintájával garantáltan minden gyermek szívét elnyeri. Kialakítása révén már a legkisebbek is könnyedén tudják használni. A játék nem csak szórakoztat, de a finommotorikus készségeket és a zene iránti érdeklődést is fejleszti.

A Djeco Halacskás esőbot tökéletes választás, ha egy egyedi és tanulságos játékot keresel a gyermeked számára. Az esőbot rázogatásával nem csak a zápor hangját kelti életre, de a zene és a hangok szeretetét is oltja a kicsikbe.

Kellemes, nyugtató hangja révén ideális választás lehet elalvás előtti relaxáláshoz is.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Szerezd be a Djeco Halacskás esőbotot még ma, és adj egy felejthetetlen élményt a gyermekednek. Legyen az otthonodban is hely egy kis varázslatnak, amely a zene szeretetére tanítja a legkisebbeket.


A Djeco márka újabb remekműve a Halacskás esőbot, mely egy mesés és szórakoztató játék a legkisebbeknek. Az esőbotot már 1 éves kortól ajánljuk, azonban a nagyobb gyermekek is örömmel játszanak vele. A játék egy könnyen kezelhető, aranyos halacskás mintával díszített hangszer, melynek rázogatásával egy nyári zivatar hangulatát tudjuk megteremteni. Az esőbot kiválóan fejleszti a gyerekek zenei érzékét és zenei hallását is. A kisméretű esőbot könnyen kézbe fogható, így a gyerekek könnyedén tudják kezelni és mozgatni a benne található apró golyókat. A játékhoz nincs szükség semmilyen további kiegészítőre, így bárhol, bármikor játszható. A Djeco márka nagy hangsúlyt fektet a minőségre és biztonságra, így a Halacskás esőbot is kiváló minőségű és biztonságos játék. A játék minden eleme környezetbarát anyagokból készült, így a kisgyermekek biztonságosan játszhatnak vele. Ha szeretnéd fejleszteni gyermeked zenei érzékét és egy vidám, szórakoztató játékot szeretnél neki ajándékozni, akkor a Halacskás esőbot a tökéletes választás. A játék játékidője nem korlátozott, így a gyerekek akár órákon keresztül játszhatnak vele. Az esőbot elnyerte a "Legjobb gyermekhangszer" díjat, így biztos lehetsz benne, hogy egy minőségi és elismert játékot választasz. Vásárold meg most a Djeco Halacskás esőbotját a gekkotoys.hu webáruházból és teremts együtt a gyerekekkel egy kellemes, nyári hangulatot!

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Érzékelés észlelés, Szerepjáték, Korai fejlesztés
Djeco cikkszám :
DJ06026
Méret :
4,8 x 4,8 x 26,8 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (42)
EAN
3070900060265
Cikkszám
66314

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!