Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 6 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 6 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 480 Ft - 13 191 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kooperatív társasjátékok

Kooperatív társasjátékoknak a gyermekeknek!Kooperatív társasjátékok

Lepd meg a gyerkőcöket az oldalunkon található kooperatív társasjátékok kategóriába tartozó fantasztikus játékokkal! Ezek a társasok fejlesztik bennük az együttműködés képességét, hiszen a játékosoknak össze kell dolgozniuk a győzelem érdekében! Tereld össze a gyerekeket a nappaliban, veddelő ezeket a szuper, minőségi és szórakoztató játékokat, hogy örömteli élményekkel gazdagodhassanak a játékkal töltött idő alatt! Nézegess a kínálatunkban található játékok között, hogy megtaláld a legjobb játékokat!

Tovább

Kooperatív társasjátékoknak a gyermekeknek!Itt találod a szuper kooperatív társasjátékokat!

Manapság a kooperatív társasjátékok egyre népszerűbbek a gyerekek és a felnőttek körében is! Az oldalunkon olyan játékokat találsz, amelyek kifejezetten a gyerkőcök számára készültek, tökéletesen illenek a fejlettségi szintjükhöz és az érdeklődési körükhöz! A játékok témái lehetnek a mesék, az állatok vagy éppen a járművek, így minden gyermek garantáltan megtalálhatja a tökéletes darabot! Tudj meg többet a társasok fejlesztő hatásairól, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz ebben a témában.

Szórakoztató kooperatív társasjátékok!

Társasozás közben biztosan hatalmába keríti a gyermekeket a versenyszellem, fejlődik a kreativitásuk és a kudarctűrő-képességük is! Bár a kooperatív társasjátékokban a játékosoknak nem kell versenyezniük egymással, nagy szükségük van arra, hogy megtanuljanak együttműködni a győzelem érdekében! A játékkal töltött idő kiváló a gyerkőcök készségeinek fejlesztésére, a szórakozásra és a kikapcsolódásra! Íme néhány darab az oldalunkon található legnépszerűbb játékok közül, a kooperatív társasjátékok kategóriájából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb társasjátékok!

kooperatív társasjátékok, kooperatív társasjátékok gyerekeknek, kooperatív társasjátékok állatos

Tovább