Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hangszerszett - Gyermek hangszerszett - Musical carnaval - Djeco

Hangszer szett - Gyermek hangszer szett - Musical carnaval - Djeco

Hangszerszett - Gyermek hangszerszett - Musical carnaval - Djeco

Djeco Musical Carnival gyermek hangszerszett

Ismerd meg a Djeco Musical Carnival gyermek hangszerszettet!

Kedves Szülők és Gyermekek!

Itt az ideje, hogy igazi karneváli hangulatot varázsoljatok otthonotokba a Djeco Musical Carnival gyermek hangszerszettjével. Ez a színes és vidám hangszerszett minden kis zenebarát szívét megdobogtatja, lehetőséget adva nekik, hogy játszva fedezzék fel a zenei világot.

A szett tartalmaz négy különböző hangszert: egy dob, egy xilofon, egy csörgő és egy cintányér készletet, amelyekkel a gyerekek megtapasztalhatják a ritmus és a harmónia varázslatos világát. Mindegyik hangszer gyermekbarát kivitelben készült, garantálva ezzel a biztonságos és élvezetes zenei játékot.

A hangszerek ideálisak a zenei készségek fejlesztésére, a ritmusérzék és a kreativitás ösztönzésére, valamint remek lehetőséget biztosítanak a szülők és gyermekek közötti minőségi idő eltöltésére.

Miért válaszd a Djeco Musical Carnival gyermek hangszerszettet?

  • Minden egyben: Négy különböző hangszer egyetlen szettben.
  • Gyermekbarát design: Biztonságos és szórakoztató zenei élményt nyújt.
  • Fejlesztő játék: Segíti a ritmusérzék és a zenei készségek fejlődését.
  • Minőségi idő együtt: Remek lehetőség a családi összejövetelekre és a közös játékra.

Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy a zene által még közelebb kerüljetek egymáshoz, miközben a gyerekek játékosan tanulnak és fejlődnek. Rendeld meg most, és kezdődjön a fergeteges karneváli buli otthonodban a Djeco Musical Carnival gyermek hangszerszettjével!


A Djeco Musical carnaval 4 az 1-ben hangszerszettje igazán különleges darabja lehet a gyerekek játékszekrényének. Ez a színpompás játék minden kis zeneimádó kedvence lesz, aki szeretne egy kis karneváli hangulatot csempészni a szobájába. A hangszerszettben négy különböző hangszer található, amelyek mindegyike szórakoztató és kihívást jelentő játékélményt nyújt. A dob remek lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek ritmusérzékét fejlesszék és a zenekari együttjátszás alapjait sajátítsák el. Az xilofon különleges hangzásával és színpompás megjelenésével lenyűgözi a kicsiket, és segít az érzékelők finomhangolásában. A csörgő és a cintányér pedig kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek játék közben ismerkedjenek meg a különböző hangszerekkel és azok hangzásával. A hangszerszettet 3 éves kortól ajánljuk, és akár több gyerek is játszhat vele egyszerre. A játékidő pedig csak a gyerekek fantáziáján és kreativitásán múlik. A Djeco Musical carnaval hangszerszettje egy kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, és garantáltan elnyeri a gyerekek és a szülők tetszését. A Djeco márka évek óta az egyik legkedveltebb gyerekjáték gyártó a világon. Termékeik kiváló minőségűek és rendkívül jól kidolgozottak, így garantáltan hosszú évekig szolgálják majd a kicsik szórakozását és fejlődését. A Djeco Musical carnaval 4 az 1-ben hangszerszettje pedig ezt a minőséget és kreativitást testesíti meg, így bátran ajánljuk minden szülőnek és nagyszülőnek, aki szeretné a gyerekek zenei érzékeit fejleszteni és egy kis karneváli hangulatot varázsolni a szobájukba. A Djeco cikkszáma: DJ06027.

Ajánlott korosztály :
2 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Érzékelés észlelés, Szerepjáték, Korai fejlesztés
Djeco cikkszám :
DJ06027
Méret :
8,6 x 37,2 x 25,3 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (5)
EAN
3070900060272
Cikkszám
66315

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!