Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Fejlesztési területek
Ár
13 989 Ft - 15 991 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Vonatos játékok

Vasutas játékok

Szuper vonatos kirakó dzsungelállatokkal!A vonatozás az egyik legrégebbi tömegközlekedési forma, azok választják, akik úgy szeretnének eljutni úticéljukhoz, hogy közben világot is látnak. Rövidebb és hosszabb távokra is kiválóan alkalmas. Sokan szeretik a vonatokat, modelleket gyűjtenek, meglátogatnak ikonikus vasútállomásokat. A gyerekeknek is kedvelt játéka a kisvasút, ahol maguk irányítjatják a járműveket. Webáruházunkban is találsz vonatos játékokat, amikkel a legkisebbek is jól elboldogulnak.

Tovább

A vonatozás története

A vasút megalapozója egy 16. században, bányákban alkalmazott technika. Ekkoriban ugyanis fa nyompályákon emberek által vontatott csillékben szállították a felszínre a kitermelt anyagokat. Ezután a 18. században jelent meg Angliában a vasból készült nyompálya, amin már lovak vontatták a járműveket. Az igazi áttörést a gőzmozdony jelentette, ami az 1800-as években kezdett el terjedni. Ezt követően a vasút népszerű tömegközlekedéi forma lett, s napjainkban is sokan választják rövidebb és hosszabb távok megtételére egyaránt. Ha szeretnél bővebben olvasni a vonatozás történetéreől, ide kattintva megteheted.

Vonatos játékok

Szuper készségfejlesztő vonatos játék dzsungelállatokkal!Az egyik kedvenc gyerekjáték a kisvasút, ahol saját pályát építhetnek a gyerekek és maguk irányítjatják a járműveket. Ha téged is érdekelnek a vonatok, válogass vonatos játékaink közül. Kirakók, építőjátékok, vonatos játékok a legkisebbeknek is. 

Utaztasd meg a tanyasi és dzsungelállatokat a Djeco kisvonatain!
A Djeco termékei strapabíróak, legnagyobb arányban fából vagy erős kartonból készülnek, így környezet- és gyerekbarátok is. Ezek a vonatos játékok segítenek a legkisebbeknek kézügyességük fejlesztésében és szórakoztatóak is. Nézz szét, válogass kedvedre kínálatunkból!

vonatos játékok
vonatos társasjáték
vonatos jatekok
vonatos játékok gyerekeknek
vonatos játék
vonatos
vonatos játék gyerekeknek
vonatos jatek
vonatos társas
magyar vonatos játékok

Tovább