Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco - DJ08349

Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco - DJ08349
Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco - DJ08349
Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco - DJ08349
Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco - DJ08349

Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco - DJ08349

Tegyél egy izgalmas lépést a számok világába a "Számolás csipeszekkel - Gondolkodási műveletet fejlesztő játék - Numerix - Djeco" társasjátékkal! Ez a játék egy kiváló eszköz arra, hogy a gyerkőcök játékos formában ismerjék meg a számokat és a mennyiségeket.

A játék lényege, hogy a gyermekek a "kihívás" kártyákon megjelenő különböző ábrázolások - legyen az számok, minták, csillagképek, ujjak vagy rajzok formájában - közül kiválasszák azt, amelyik megfelel a színes doboznak. A választott opciót egy csipesszel jelölik meg, majd a kártya megfordításával azonnal ellenőrizhetik, hogy helyes döntést hoztak-e.

A játék nem csak szórakoztat, de fejleszti az alapvető matematikai készségeket is, mint a számolás, a mennyiségek összehasonlítása és a vizuális észlelés. A csipeszek használata pedig finommotoros készségeket fejleszt. A játék önkijavító jellege fokozza a gyermekek önállóságát és önbizalmát, mivel azonnali visszajelzéssel szolgál a választott megoldásokról.

A csomag tartalma 30 kétoldalas kihíváskártya és 5 fakapocs, így több gyermek is játszhat egyszerre. A játékszabályok 10 nyelven érhetők el, ami segíti a nemzetközi családokat is a játék könnyed elsajátításában.

Ajánlott életkor: 3-6 éves korig. Ezzel a játékkal a gyermekek nem csak a számokkal és mennyiségekkel tanulnak meg bánni, de a tanulás folyamatát is élvezni fogják.

Ragadj meg most a lehetőséget, hogy fejleszd gyermeked matematikai és problémamegoldó készségét egy mókás és interaktív játékkal! "Számolás csipeszekkel" nem csak tanít, de szórakoztat is, így garantáltan minden gyermek kedvence lesz. Rendeld meg még ma, és tedd a tanulást élménnyé!


A Numerix - Számolás csipeszekkel nevű játék a Djeco márka egyik kiváló terméke, mely szórakoztató és fejlesztő játék a kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A játék célja, hogy segítsen a gyerekeknek megismerni a számokat és a mennyiségeket, valamint fejlessze a gondolkodási készséget és a problémamegoldó képességet. A játék kártyái különböző mennyiségek ábrázolásait tartalmazzák számokkal, mintákkal, csillagképekkel, ujjakkal vagy rajzokkal, amelyekből a gyermeknek ki kell választania a helyes választ. A választ meg kell csípni, majd megfordítani a kártyát, hogy ellenőrizzék, helyes-e a válasz. A játék nagyon egyszerű és szórakoztató, és általában 3-6 éves korú gyermekeknek ajánljuk. Az egyik legfontosabb előnye ennek a játéknak, hogy önkorrekciós, így a gyerekek azonnal megtudják, hogy helyesen válaszoltak-e. A játék tartalmazza a részletes szabályokat, amelyek segítenek a szülőknek, hogy könnyebben beállíthassák a tevékenységet. A Numerix játék minden Eduludo doboz nagyon didaktikus, és megfelel egy adott tanulási folyamatnak, hogy segítse a gyermek fejlődését. A doboz tartalma 30 kétoldalas kihíváskártya és 5 fakapocs. Játékszabályok 10 nyelven. Összességében a Numerix - Számolás csipeszekkel egy nagyszerű játék, amely segíti a gyermekek számolási készség és logikai gondolkodásának fejlesztését. Ez a játék megnyerte a "Parents Choice Recommended Award" díjat is, ami bizonyítja, hogy a játék minőségi és kiváló választás a gyermekeknek. Ajánljuk minden szülőnek, aki szeretné fejleszteni a gyermeke logikai és számolási képességeit egy szórakoztató módon.

Ajánlott korosztály :
3 éves kortól
Játékosok száma :
1 – 1 játékos részére
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Gondolkodási műveletek, Számolási képesség, Finommotorika fejlesztése
Djeco cikkszám :
DJ08349
Méret :
3,7 x 21,4 x 21,2 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 960 Ft
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (44)
EAN
3070900083493
Cikkszám
56738

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!