Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Nagy kalóz - Big pirate - Társasjáték - Djeco

Nagy kalóz - Big pirate - Társasjáték - Djeco
Nagy kalóz - Big pirate - Társasjáték - Djeco
Nagy kalóz - Big pirate - Társasjáték - Djeco
Nagy kalóz - Big pirate - Társasjáték - Djeco

Nagy kalóz - Big pirate - Társasjáték - Djeco

Nem kis bátorság kell belopózni Rőtszakállú Frigyes barlangjába és elemelni a kincsesládáját! Legyél Te a Big pirate nyertese! Társasjáték a Djeco-tól!
Nem kis bátorság kell belopózni Rőtszakállú Frigyes barlangjába és elemelni a kincsesládáját!
Minden elismerés a tiéd! De most aztán uccuneki! Menekülj ahogy bírsz, mert kampókezű a nyomodban van! Vajon sikerül kijátszanod a Nagy Kalózt, vagy ő fog győzedelmeskedni.

DJECO társasjáték: Big Pirate - Nagy Kalóz

Vajon sikerül-e a hajósinasoknak megszerezni a kincset mielőtt a Nagy Kalóz fogságába esnek?

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Játékosok száma: 2-4 játékos részére

Játékidő: 20 perc

A játék tartalma: 1 kalózfigura, 3 hajósinas-figura, 3 kincsesláda, 1 játéktábla,

7 kókuszpálma-rejtekhely, 1 nagy kalóz kocka, 1 kis hajósinas-kocka,

9 kókuszpálma-kártya, 4 papagájkártya

A játék célja:

- Hajósinasoknak: meg kell szerezni egy kincses ládát a kalóz barlangjából és el kell juttatni a csónakba.

- A kalóznak: el kell kapni az összes hajósinast, hogy ne meneküljenek el a kincsesládával.A játék előkészülete:

Válasszuk ki, hogy ki legyen a kalóz. Ha több játékos is kalóz akar lenni, mindegyikük dobjon a kalózkockával. Aki a legnagyobbat dobja az lesz a kalóz. A többiek választanak egy-egy hajósinas figurát. A 7 kókuszpálmát a tábla sötétebb mezőire kell elhelyezni, a rejtekhelyek szélére.

Helyezzük a hajósinasokat a játéktáblán a kis csónak mezőre. Tegyük a kalózt és a kincses ládákat a barlangmezőre. A kártyákat kiosztjuk a hajósinasoknak a következők szerint:

- 3 hajósinasnál: mindegyik kap 3 kókuszpálma kártyát és egy papagáj kártyát.

- 2 hajósinasnál: 4 kókuszpálma kártyát és 2 papagáj kártyát

- 1 hajósinas van: 5 kókuszpálma kártyát és 3 papagáj kártyát.

A játék menete:

A hajósinas játékos kezdhet, aki a kalóz bal oldalán helyezkedik el. A hajósinasok a kis kockával dobnak és a dobás szerint haladnak előre a figurájukkal. Ha több hajósinas van, akkor a másik inas az óramutató járásával megegyező irányban következhet.

Azután a kalóz játékos jöhet. A fekete kockával kell dobnia és a dobás szerint előre haladni mezőket. Ha keresztet dob, akkor a kalóz nem léphet.

Miután az első kör befejeződött, a második forduló következik és így tovább.

Haladás a bábukkal:

- A hajósinas léphet előre és hátra, de kockadobásonként csak egyik felé. Egy hajósinas csak egy ládát tud vinni. A ládát akkor szerzi meg, ha áthaladt a barlang mezőn. (együtt lép a ládával)

- A kalóz csak egy irányban léphet. Figyelem! A kalóz kalapjának mindig mutatnia kell a haladásának az irányát. Amikor a kalóz olyan mezőre lép ahol már egy hajósinas van, akkor kiüti az inast és az inast kizárja a játékból.

Menekülés a kalóztól:

- Használj egy papagáj kártyát:

Ezzel a lappal, a kockával dobott pont megduplázódik. Dobás előtt a játékosnak oda kell adnia a papagáj kártyát a kalóznak. Ha pl. 3-at dob, akkor 2x3=6-ot léphet a bábujával.

- Rejtőzz el egy kókuszpálma mögé:

Amikor egy inas elhalad vagy megáll egy kókuszpálma mezőn (a sötét mezők az úton) azt mondhatják: „rejtekhely” és a kókuszpálma mögé rejthetik a bábujukat.
Ha játék előtt az inas bábu már a kókuszpálma mezőn áll (rejtőzködés nélkül) a játékos azt mondhatja „rejtekhely” és a pálma mögé rejtheti a bábuját és ekkor nem dobhat.
Ha az inas bábu már rejtve van, akkor újra játszhat a következők szerint:
- Rejtve marad: ekkor fel kell használnia kókuszpálma kártyát és oda kell adnia a kalóznak. Nem lehet újra dobni.

- Előjön és dobhat a kockával: Ekkor az inasnak a kókuszpálma mezőt is kell számolnia (ha a játékos 1-et dob, akkor kókuszpálma mezőre lép.

Ha nincs több kókuszpálma kártyája az inasnak, akkor elő kell jönnie a rejtekhelyről. Vigyázat: Ha a kalóz éppen a rejtekhely mezőn van, akkor elkapja az inast, amikor előjön, és az inast kizárja a játékból.

- Leteszi a ládát: az adott körében az inas előre léphet, de le kell tennie a ládát arra a mezőre ahol éppen állt. Így a kalóznak erre a mezőre kell lépnie és a ládát vissza kell tenni a barlangba.

Ki nyer?

- Az első hajósinas, aki eléri a kishajót a kincses ládával, nyer. Vigyázat: Ahhoz, hogy visszajusson a kishajó mezőre, pont annyit kell dobnia a hajósinasnak, ahány mező hátra van.

- Ha a kalóz elkapja az összes hajósinast, akkor a kalóz nyer.

Bővebben
Ajánlott korosztály :
5 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 4 játékos részére
Játékidő :
10 – 30 perc
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Fejlesztési területek :
Gondolkodási műveletek
Djeco cikkszám :
DJ08423
Méret :
30 x 28 x 7 cm
További adatok
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nem rendelhető. Kérem nézzen vissza később.

13 820 Ft
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft

Részletek

A Djeco Big Pirate - Nagy Kalóz társasjáték egy izgalmas kalózos kalandra invitálja a játékosokat. A játék célja, hogy a hajósinasok megszerezzék a kincset a kalóz barlangjából és eljuttassák a csónakba, miközben a kalóz megpróbálja elkapni őket.

Az ajánlott életkor 5 éves kortól, és 2-4 játékos játszhatnak egyszerre. A játékidő 20 perc, ami pont ideális ahhoz, hogy rövid játékidővel is nagy élményeket szerezzünk.

A játék tartalma egy kalózfigura, 3 hajósinas-figura, 3 kincsesláda, 1 játéktábla, 7 kókuszpálma-rejtekhely, 1 nagy kalóz kocka, 1 kis hajósinas-kocka, 9 kókuszpálma-kártya és 4 papagájkártya.

A játék során a hajósinasok a kis kockával dobnak és haladnak előre a figurájukkal. A kalóz játékos pedig a fekete kockával dob és a dobás szerint halad előre a mezőkön. Ha keresztet dob, akkor a kalóz nem léphet. A hajósinasoknak lehetőségük van rejtőzni a kókuszpálmák mögé, használni a papagáj kártyákat és letenni a kincses ládát, hogy ne kelljen magukkal cipelniük.

A játék izgalmas és fordulatos, mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek garantáltan jó szórakozást nyújt. A Djeco márka pedig garancia a minőségre és a tartalomra. A Big Pirate - Nagy Kalóz társasjáték mindenkinek ajánlható, aki szereti az izgalmas és kalandos játékokat. Ne hagyd ki ezt a kalandot, vedd meg a Djeco Big Pirate - Nagy Kalóz társasjátékot még ma!

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (12)
EAN
3070900084230
Cikkszám
50722

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!