Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco

Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco
Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco
Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco
Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco

Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco

Utazás az űrbe - Elektronikai képalkotás Leddel - Odyssey - Djeco

Képzeletbeli utazás az űrben - Élményszerű elektronikai képalkotás

Fedezd fel a technológia csodálatos világát a Utazás az űrbe - Elektronikai képalkotás Leddel - Odyssey társasjátékunkkal, melyet a Djeco kínál számodra. Ismerd meg az elektronika alapjait és alkoss lélegzetelállító képeket, amelyek egyedi módon világítanak fel, mikor a gombelemet helyesen kötötted az áramkörbe.

Ez a játék tökéletes arra, hogy te és családod együtt tölthessetek időt, miközben kreatívan tanultok valami újat. A gyerekek nem csak az elektronikai alapokat sajátíthatják el, de a finommotorikus készségük fejlesztése mellett, az oktatás mellett szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a tudomány világával.

A csomag minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy te magad is elkészíthess egy vagy több lenyűgöző, LED-del megvilágított képet, amelyek garantáltan felkeltik a figyelmet bármelyik szobában, ahova csak elhelyezed.

A játék nem csak szórakozás, hanem egy kiváló lehetőség az oktatásra és a kreatív kifejezésre is. Ahogy összekötöd a szalagokat és beilleszted a gombelemet, te magad is részese lehetsz egy kis csodának.

Ne habozz! Indulj el egy fantasztikus utazásra az elektronika világában, ahol a képzeleted szárnyalhat, és ahol a tudomány találkozik a művészettel. Az Utazás az űrbe - Elektronikai képalkotás Leddel - Odyssey játék nem csak egy ajándék, hanem egy élmény, amely örökké tart.

Vásárold meg most, és fedezd fel az elektronika és a művészet csodálatos ötvözetét!


Az Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey egy fantasztikus játék, amelyet a Djeco tervezett és kiváló minőségű kidolgozással készített el. Ez az interaktív játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek megismerkedjenek az elektronika alapjaival, miközben csodás, világító képeket alkotnak. A játékban egy űrkaland során kalandozhatunk az univerzumban és különféle űrhajókat, űrlényeket, csillagokat, bolygókat és más űrkalandokkal kapcsolatos elemeket hozhatunk létre. A játék használata rendkívül egyszerű. A szalagokat megfelelően kell összekötni, majd behelyezni a gombelemet az áramkörbe. Amikor ez megtörténik, a kis ledizzók felgyulladnak, és a kép elkezd világítani. A játékot négy vagy több játékos játszhatja, és ajánlott korosztálya 8 éves kortól. Az játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen mértékben szeretnénk részt venni az alkotási folyamatban. Az Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey már elnyert néhány díjat, köztük a Tillywig Brain Child Award-ot, amely elismeri a játékot, mint olyat, amely segíti a gyerekek agyi fejlődését. Ha szereted az űrkalandokat és az elektronikát, akkor az Utazás az űrbe - Elekronikai képalkotás Leddel - Odyssey a megfelelő választás számodra. Ráadásul, ha a játékot a Djeco-tól vásárolod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod a kedvező árért. Légy kreatív és készítsd el saját űrkalandjaidat ezzel a fantasztikus játékkal!

Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Design By
Fejlesztési területek :
Finommotorika fejlesztése, Képzelet
Djeco cikkszám :
DJ09310
Méret :
3,7 x 29,7 x 22,1 cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 190 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (29)
EAN
3070900093102
Cikkszám
66325

Bemutató videó

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!