Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tactic Flower - Memória játék - Tactic Flower - DJ08531

Tactic Flower - Memória játék - Tactic Flower - DJ08531
Tactic Flower - Memória játék - Tactic Flower - DJ08531
Tactic Flower - Memória játék - Tactic Flower - DJ08531
Tactic Flower - Memória játék - Tactic Flower - DJ08531

Tactic Flower - Memória játék - Tactic Flower - DJ08531

A francia Djeco márka "Tactic Flower" stratégiai és memóriajátéka a tic tac toe játék és a dámajáték okos kombinációja. A kert virágzik, és a rovarok a porzók között keresnek helyet. Melyik pillangó vagy a csendőr landol először egy sor virágon?

A játék 3 fordulóból áll. A legfiatalabb játékos kezdi az első játékkört. Amikor egy játékos kerül sorra
a következő három művelet egyikét teheti meg:

- 1. Helyezzen egy kártyát a játékfelületre.
A játékos választ egy kártyát a játékmezőről, amelyen nincs információ. Megfordítja, hogy a virágos oldal látható legyen, és ráteszi a zsetonját.

- 2. Mozgassa az egyik zsetonját.
A lapkákat vízszintesen vagy függőlegesen (átlósan soha) lehet áthelyezni egy mezőről egy szomszédos szabad virágkártyára. Az érkező virágkártya képpel felfelé, az induló virágkártya képpel lefelé van. Ugrás közben is lehet mozogni.

- 3. Vedd vissza az egyik zsetonodat.
A játékos visszaveheti az egyik zsetonját a játékfelületről: elveszi a zsetont, és felfordítja az immár szabad kártyát úgy, hogy a látható oldalával lefelé legyen. Ebben az esetben a következő játékos kétszer játszhat. Ezután a következő játékos következik. Ha a kör végén a játékos teljesíti az alábbi 3 feltétel valamelyikét, a játékkör azonnal véget ér, és minden játékos megszámolja pontjait.

Az a játékos nyeri a játékot, akinek három forduló után a legtöbb pontja van. Döntetlen esetén 4. fordulóra kerül sor.
tartják.

Tartalom:
- 20 virágkártya
- 10 rovarlapka (5 pillangó, 5 tűzbogár).

Játékosok száma: 2
Életkor: 7 - 12 év
Időtartam: 15 perc.
A Djeco "Tactic Flower" memóriajátéka garantáltan leköt minden gyereket. Ez a játék egyedülálló kombinációja a tic tac toe játéknak és a dámajátéknak, így mindenki megtalálhatja benne a számítását. A kert virágzik, és a rovarok a porzók között keresnek helyet. A játékosoknak meg kell találniuk a helyüket ebben a virágos kertben és először landolniuk egy sor virágon. A játék három fordulóból áll, és a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyeri a játékot. Ha a pontszámok döntetlenek, akkor egy negyedik fordulóra kerül sor.

A játék szabályai egyszerűek és gyerekbarátak, így a játékosoknak könnyen megérthetőek. A játékot két személy játszhatja, és ajánlott életkor 7-12 év közötti gyerekeknek. A játék időtartama kb. 15 perc, így könnyen beilleszthető az élet más elfoglaltságai közé.

A játék tartalma 20 virágkártya és 10 rovarlapka (5 pillangó és 5 tűzbogár), így a játék minden fordulójában más és más lehet a kihívás. A termék Djeco cikkszáma: DJ08531.

A "Tactic Flower" memóriajáték egy nagyszerű választás minden kisgyereknek, aki szeret játszani és kihívásokkal szembesülni. A játékfejlesztők különleges játékélményt teremtettek, amely garantáltan leköt minden gyereket. A játék kombinálja az ügyességi és a stratégiai játékokat, így a játékosoknak mindig taktikusan kell játszaniuk. A játék megtanítja a gyerekeket a logikus gondolkodásra és a megfigyelőképességre, így nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír. Vásárold meg most a Djeco "Tactic Flower" memóriajátékot a gekkotoys.hu weboldalon, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Ajánlott korosztály :
7 éves kortól
Játékosok száma :
2 – 2 játékos részére
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco
Djeco cikkszám :
DJ08531
Méret :
10.5 x 21.5 x 4cm
Videós játékbemutató :
További adatok
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 360 Ft
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft

Adatok

EAN
3070900085312
Cikkszám
56978

Saját videó / Iratkozz fel a TikTok és Youtube csatornánkra

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!