Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 6 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
3 889 Ft - 28 790 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Hajós játékok

Hajózós játékok

Aranyos hajós kirakó játék a legkisebbeknek!A hajózás már az ókorban is nagyon fontos volt az embereknek hadászati és kereskedelmi szempontból egyaránt. később aztán a személyszállításban is fontos szerepet töltött be. A gyerekek sok meséből ismerhetnek bátor hajóskapitányokat, félelmetes kalózokat és biztosan szeretik is őket. Ha te is közéjük tartozol, válogass webáruházunkban a hajós játékok közül!
A Djeco termékei kiváló minőségűek, környezet- és gyerekbarát alapanyagokból készülnek, strapabíróak és tartósak. Remek választás mindenki számára!

Tovább

A hajózás története

A hajózás évezredes múltra tekint vissza. Már az ókori nagy kultúrákban is fontos szerepet töltöttek be a kereskedelmi és hadihajók. A nagy hódítások és felfedezések nem lettek volna lehetségesek, ha az emberek nem találják fel a hajót. Nagy mérföldkövek voltak a hajózás történetében a térkép feltűnése és az iránytű feltalálása. Szintén jelentős fejlődés volt, amikor a 19. században megjelent az első gőzhajó és kiváltotta az emberi erővel történő meghajtást. Ha szeretnél többet megtudni a hajózás izgalmas történetéről, kattints ide.

Hajós játékok

Hajós társasjáték a Djeco-tól!A hajók sok mesében feltűnnek, a gyerekek ismernek és kedvelnek bátor hajóskapitányokat és félelmetes kalózokat is. Ha a te gyereked is szereti a hajókat, válogass webáruházunkban a hajós játékok között!

Kártya- és társasjátékok, logikai játékok, kirakók , kreatív szettek és sok más szuper hajós játék vár!A Djeco termékei kiváló minőségűek, környezet- és gyerekbarát alapanyagokból készülnek, strapabíróak és tartósak. Remek választás mindenki számára!

hajós társasjáték

hajós játékok

hajós játék

hajós társasjátékok

hajós puzzle

Tovább