Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 4 éves kortól
Fejlesztési területek
Ár
5 390 Ft - 38 890 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Főzős játékok

Főzős játékok

Szuper konyhai kiegészítő, főzős játék a Djeco-tól!Sok gyerek már egészen kicsi korában szenvedélyesen vonzódik a konyhához. Szeret anya lábasaival, fakanalaival és egyéb eszközeivel játszani. Ugyanakkor egy konyha veszélyeket is rejthet magában, a legkisebbek nem tudják még használni a késeket, villákat vagy elektromos gépeket. Ha szeretnénk, hogy gyermekünk biztonságosan hódolhasson szenvedélyének, vegyünk neki főzős játékokat!
A Djeco termékei kiváló minőségűek, környezet- és gyerekbarát alapanyagokból készülnek, strapabíróak és tartósak. Remek választás mindenki számára!

Tovább

Főzős játékok

Az egyik legnépszerűbb szerepjáték a főzőcskézés. Sok gyerek, fiúk és lányok egyaránt szeretik utánozni szüleiket a konyhában és főzős játékokkal játszani. Ha a te gyerekedet is érdekli a konyha és szeret a te eszközeiddel, fakanalaiddal, fazekaiddal játszani, vegyél neki saját konyhai kiegészítőket.

Konyhai kiegészítők a Djeco-tól

Szuper játékkonyha főzős játékhoz!A Djeco konyhai kiegészítői nagyon aprólékosan kidolgozottak, élethűek és biztosan elnyerik a gyerekek tetszését. Íme néhány darab kínálatunkból:

Ezeken túl aranyos, babaházba való játékkonyhákat és kiegészítőket is találhatsz. Játék alapanyagok, étkészletek a szuper játékélményért!
Legyél te a következő sztárséf, gyakorold a főzést főzős játékokkal.

A Djeco termékei kiváló minőségűek, környezet- és gyerekbarát alapanyagokból készülnek, strapabíróak és tartósak. Remek választás mindenki számára!

főzős játékok pizza

főzős játékok

főzős társasjáték

főzős játék

játékok főzős

jatekok fozos

főző játékok

fözös játékok

főzős társasjátékok

 

Tovább