Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
2 790 Ft - 9 560 Ft

Djeco TOP termékek

Djeco vélemények

Djeco vélemények

NÉZD MEG TIKTOK CSATORNÁNKAT

40.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes szállítás!

Djeco élmény az Instán

Djeco élmény az Instán

Djeco játék partnerek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok a Djeco-tól!Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok

Válogass oldalunk fantasztikus termékei közül a figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategóriából! Itt megtalálod a tökéletes játékokat gyermeked számára, amelyekkel játékos keretek között fejlesztheted egyszerre a figyelmét és a gyorsaságát is! A látványos, minőségi játékok pillanatok alatt a kedvenc darabjai lesznek, a segítségükkel messze elkerül majd benneteket az unalom! Széles kínálatunk csak rátok vár, nézzetek szét fantasztikus játékaink között, szerezzétek be a legjobb kellékeket a szórakozáshoz!

Tovább

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok a Djeco-tól!Szuper figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok egy helyen!

Lepd meg gyermeked új izgalmakkal, szórakoztató élményekkel, válassz számára a figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategória kiváló játékai közül! Kisgyermekkorban a tanulás, fejlődés elsődleges módja a játéktevékenység, ezek segítségével fejleszthető a gyermekek figyelme és gyorsasága! Ahhoz, hogy kialakuljon bennük a szándékos fegyelem, és hogy idővel egyre hosszabb ideig tudjanak odafigyelni valamire, sok-sok játékkal töltött időre van szükségük! Tudj meg többet a figyelem fejlesztéséről, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz erről a témáról.

Figyelem, gyorsaság fejlesztése a Djeco-val!

A játékos fejlesztés sosem volt még ennyire szórakoztató, mint a Djeco figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategóriába tartozó kiváló minőségű, változatos játékaival! A rengetegféle szuper játék között biztosan megtalálod azokat a darabokat, amelyek tökéletesen passzolnak gyermeked neméhez, korához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez is! Szerezz be neki egyszerűbb és komplexebb játékokat is, hogy garantált legyen a sikerélmény a játék során! Íme néhány az oldalunkon található legnépszerűbb játékok közül, a figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategóriából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb fejlesztőjátékok!

figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok, figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok óvodásoknak

Tovább