Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
3 éves kortól - 7 éves kortól
Játékosok száma
1 játékos részére - 5 játékos részére
Játékidő
5 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
3 480 Ft - 9 561 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok a Djeco-tól!Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok

Válogass oldalunk fantasztikus termékei közül a figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategóriából! Itt megtalálod a tökéletes játékokat gyermeked számára, amelyekkel játékos keretek között fejlesztheted egyszerre a figyelmét és a gyorsaságát is! A látványos, minőségi játékok pillanatok alatt a kedvenc darabjai lesznek, a segítségükkel messze elkerül majd benneteket az unalom! Széles kínálatunk csak rátok vár, nézzetek szét fantasztikus játékaink között, szerezzétek be a legjobb kellékeket a szórakozáshoz!

Tovább

Figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok a Djeco-tól!Szuper figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok egy helyen!

Lepd meg gyermeked új izgalmakkal, szórakoztató élményekkel, válassz számára a figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategória kiváló játékai közül! Kisgyermekkorban a tanulás, fejlődés elsődleges módja a játéktevékenység, ezek segítségével fejleszthető a gyermekek figyelme és gyorsasága! Ahhoz, hogy kialakuljon bennük a szándékos fegyelem, és hogy idővel egyre hosszabb ideig tudjanak odafigyelni valamire, sok-sok játékkal töltött időre van szükségük! Tudj meg többet a figyelem fejlesztéséről, ide kattintva számos érdekességet olvashatsz erről a témáról.

Figyelem, gyorsaság fejlesztése a Djeco-val!

A játékos fejlesztés sosem volt még ennyire szórakoztató, mint a Djeco figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategóriába tartozó kiváló minőségű, változatos játékaival! A rengetegféle szuper játék között biztosan megtalálod azokat a darabokat, amelyek tökéletesen passzolnak gyermeked neméhez, korához, fejlettségi szintjéhez és érdeklődéséhez is! Szerezz be neki egyszerűbb és komplexebb játékokat is, hogy garantált legyen a sikerélmény a játék során! Íme néhány az oldalunkon található legnépszerűbb játékok közül, a figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok kategóriából:

Nézd át a teljes kínálatunkat a gekkotoys.hu weboldalunkon, hogy tiéd lehessenek a legjobb fejlesztőjátékok!

figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok, figyelem, gyorsaság fejlesztőjátékok óvodásoknak

Tovább