Szűrés kategórián belül

Termék státusza
Ajánlott korosztály
0 éves kortól - 5 éves kortól
Játékosok száma
2 játékos részére - 4 játékos részére
Játékidő
10 perc - 30 perc
Fejlesztési területek
Ár
2 189 Ft - 13 191 Ft

Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Malacos játékok

Malacos társasjáték a három kismalaccal!Ez a malac piacra megy...

Válassz néhány cuki, malacos játékot! Röfikkel nem csak a tanyán találkozhatsz. Ezek az aranyos, rózsaszín állatkák most otthonodba is eljuthatnak. Ha szereted őket, válogass webáruházunkban a malacos játékok közül! Malackás plüssök, kulcstartók, társasok várnak rád!

Tovább

A három kismalac

ki ne ismerné a Három kismalac tanulságos meséjét? Ebből a klasszikus fabulából minden gyerek sokat tanulhat. Sok malacos játékot is ihletett, melyben megjelennek a malackák és a farkas. Ha szeretnéd feleleveníteni a népmesét, ide kattintva elolvashatod.

Malacos játékok

Malac plüss a Deglingostól!A röfik a tanyák és mezőgazdaságok állandó lakói. Azonban napjainkban sokan házikedvencként is tartanak törpe malacokat, nem csak haszonállatként. Nézd meg az aranyos, rózsaszín malacos játékokat webáruházunkban.

Malacos játékaink között találhatsz társasjátékokat, plüssöket, szindikendőst és hátitáskát is. Nézd végig kínálatunkat és találd meg a kedvencedet!

malacos játék
malacos játékok óvodásoknak
malacos mászkálós játékok
malacos játékok
malacos játék
malacos társasjáték
játék malac
malacos játékok óvodásoknak
malac játék

Tovább