Djeco TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Tengeri Állatok - Elekronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco

Tengeri Állatok - Elekronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco
Tengeri Állatok - Elekronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco
Tengeri Állatok - Elekronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco
Tengeri Állatok - Elekronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco

Tengeri Állatok - Elekronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco

Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco

Szia! Szeretnél egyedi módon megismerkedni az elektronika világával, miközben lenyűgöző képeket alkotsz? A Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco készlet pontosan ezt kínálja számodra.

Miért érdemes választanod ezt a készletet?

  • Interaktív tanulás: Nem csak szórakoztató, de hasznos is! Megtanulhatod az elektronika alapjait könnyedén, játékos formában.
  • Csodás alkotások: Ha mindent helyesen csinálsz, és a szalagokat megfelelően összekötöd, valamint a gombelemet behelyezed, a kész képen a kis LED izzók fényeivel életre kelnek a tengeri állatok.
  • Kreatív kihívás: Fejleszd kézügyességedet és kreativitásodat miközben csodás műveket hozol létre.

Ez a készlet tökéletes ajándék mindenkinek, aki szereti a technológiát és nem fél használni a képzelőerejét. Ideális választás családi játék estékre vagy baráti összejövetelekre is.

Ne várj tovább!

Bújj bele egy mérnök bőrébe és hozd létre a saját tengeri birodalmadat, ahol a fényekkel teli lények úszkálnak a képzeleted tengerén. A Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses - Djeco nem csak egy játék, hanem egy ajtó az új ismeretek és a kreativitás világába. Fedezd fel most!

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, rendeld meg még ma!


A Djeco Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses játék egy fantasztikus lehetőség a gyerekeknek arra, hogy megismerkedjenek az elektronika alapjaival és alkossanak interaktív, lenyűgöző képeket. A játékban különböző szalagokkal kell összekötni az alkatrészeket, majd egy gombelem segítségével működésbe hozni az áramkört. Ha minden jól van bekötve, a kis ledizzók felgyulladnak, és a kép varázslatos világába kalauzolnak bennünket. A Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses játék kiválóan fejleszti a gyerekek kreativitását és logikai gondolkodását. A játékban szereplő tengeri állatok lenyűgözőek és színesek, ami még izgalmasabbá teszi a játékélményt. A játékot 8 éves kortól ajánljuk, és akár egyedül, akár barátaival, akár a család körében akár többen is játszhatnak vele. A Djeco márka számos díjat nyert a játéktervezés területén, és a Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses játék is többek között az innovatív játékok kategóriájában nyert elismerést. A játék alkalmas arra, hogy a gyerekek megismerjék az elektronikai alkatrészeket, és talán még az érdeklődésüket is felkeltheti a technológia iránt. A játékidő attól függ, hogy mennyire izgalmas a játék a gyerekeknek, de általában 30-45 percet vesz igénybe. A Djeco Tengeri Állatok - Elektronikai képalkotás Leddel - Abysses játék garantáltan elvarázsolja a gyerekeket, miközben még tanulnak is valami újat. Ajándékozd meg a gyerekeket ezzel a fantasztikus játékkal, és nézd, ahogy a kreativitásuk és az érdeklődésük egyre jobban fellobban!

Ajánlott korosztály :
8 éves kortól
Gyártó :
Djeco
Djeco márka :
Djeco: Design By
Fejlesztési területek :
Finommotorika fejlesztése, Képzelet
Djeco cikkszám :
DJ09314
Méret :
3,6 x 21,7 x 22,1 cm
További adatok
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk

 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 360 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 22 Ft

Adatok

Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (34)
EAN
3070900093140
Cikkszám
66329

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!